Ο αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) με την παράταξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας (ΔΗ.ΣΥ.), Νίκος Φασφαλής, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τα θέμετα ημερήσιας διάταξης του ΚΥΣΠΕ που θα συνεδριάσει την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φασφαλή
«Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 και την Τρίτη 11 Μαρτίου 2025 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1ο. Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.
2ο. Εξέταση αίτησης απόσπασης Εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου/παράρτημα Ξάνθης (Ε.Κ. Αθήνας).
3ο. Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής).
4ο. Εξέταση αιτήσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
Εκτίμησή μου είναι ότι με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχουμε βάλει, οι συνεδριάσεις που αφορούν τις Μεταθέσεις θα ολοκληρωθούν αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας οπότε θα έχουμε και την ανακοίνωσή τους.
Για ό,τι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω».