Παύλος Γερουλάνος - Νικόλας Φαραντούρης
Εκδήλωση με θέμα «Τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης στην Ελλάδα: Συμπεράσματα και αξιοποίηση των πόρων» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη. Εκτός από τον ίδιο ομιλητές θα είναι ο Παύλος Γερουλάνος, Βουλευτής Α’ Αθηνών και Τομεάρχης Οικονομίας (Ταμείο Ανάκαμψης) ΠΑΣΟΚ, και ο Παναγιώτης Κορκολής, Διευθυντής του Ινστιτούτου ΕΝΑ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωβουλευτή Νικόλα Φαραντούρη, μέλους της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, Λ. Αμαλίας 8 στις 17:30.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας παραχώρησε συνέντευξη «εφ' όλης της ύλης», που λέγαμε παλιά, στην…
Η νέα αγωνιστική σεζόν της Formula 1 ξεκίνησε με το Grand Prix της Αυστραλίας, το οποίο έκανε…
Το Χαλάνδρι βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και…
Τον ποιητή, που κρύβουν μέσα τους, θα έχουν την ευκαιρία να αποκαλύψουν οι Αθηναίοι και…
Έγινε χθες Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025, στην αίθουσα “Ερμής” του ΕΒΕΑ, από τις Εκδόσεις Κέρκυρα-economia…
Οι Εκδόσεις Κέρκυρα-economia Publishing οργάνωσαν την Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025, στην αίθουσα “Ερμής” του ΕΒΕΑ,…