STOP από Χριστοδουλάκη στον Γιαννούλη για το «προοδευτικό μέτωπο» [βίντεο]

0

Η έμπνευση που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης αποδείχθηκε ατυχής. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί  το πρωί. της Δευτέρας, ευρισκόμενος στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και την εκπομπή «KoinoniaOraMega» με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, θέλησε να ρωτήσει τον κ. Χριστοδουλάκη για το πώς βλέπει την επιτάχυνση συγκρότησης του (λεγόμενου) προοδευτικού μετώπου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έθεσε μάλιστα ορίζοντα το μακρινό 2027, που λήγει η τετραετία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά πολύ νωρίτερα για μία τέτοια κίνηση.
Πάντως η απάντηση που πήρε ήταν εξόχως αποκαρδιωτική για τις προσδοκίες του. Ο κ. Χριστοδουλάκης του έδωσε μία μάλλον αναμενόμενη απάντηση: «Είναι χρήσιμο το δημοσκοπικό στοιχείο ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στη δεύτερη θέση, υπάρχει μία νέα δυναμική με το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή, που θα απευθυνθεί ευρύτερα». Με άλλα λόγια, το ΠΑΣΟΚ τώρα που είναι καθαρά δεύτερο και με ανοδική τάση, δεν έχει καμία ανάγκη να φτιάξει μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ που όλο πέφτει και πάει προς διάσπαση και διάλυση.
Προφανώς εννοούσε ότι αυτά γίνονται όταν υπάρχει μία ισορροπία δυνάμεων, όχι όταν ο ένας είναι σχεδόν στο 20% και ανεβαίνει από μόνος του, ενώ ο άλλος είναι στο 7% και κατεβαίνει δίχως φρένα.

Αναλυτικά η στιχομυθία από το 12.20:

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner