Την πεποίθησή του, ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, εξέφρασε σε συνέντευξή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα, ο Βουλευτής Α’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.
Μιλώντας για τις αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα, ο κ. Γερουλάνος, υπογράμμισε πως πρέπει να γίνει πολλή δουλειά σε πολιτικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, ώστε το κόμμα να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές.
«Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε οργανωτικές αλλαγές, τέτοιες, ώστε να περάσει το κόμμα σε μια άλλη περίοδο, σε μία περίοδο που η σύνθεση θα είναι φυσικό επακόλουθο των διεργασιών των οργάνων και για αυτό, πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχουμε όργανα τα οποία εκφράζουν τάσεις μηχανιστικά, αλλά που η κοινωνία αναδεικνύει, για να μπορούν να συμμετέχουν μέσα σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό, πολιτικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό. Άρα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε χρονοδιαγράμματα, τα οποία είναι εφικτά. Και αν κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνουμε, πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει, με εντελώς άλλους όρους, τις επόμενες εκλογές».
Έχουν περάσει επτά χρόνια από τη θέσπιση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο (Ν. 4521,…
Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.) στην τελευταία συνεδρίασή του συζήτησε, για μια ακόμη…
Με ανακοίνωσή του ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με την παράταξη…
Η σχέση μας με τα μαθήματα της εκπαίδευσης είναι κάπως ιδιότυπη. Είναι μια σχέση θεσμική,…
Καθοριστική για τον άνθρωπο μπορεί να αποδειχθεί μια νέα ανακάλυψη που έκαναν επιστήμονες σχετικά με…
Η Κίνηση Προοδευτικοί Πολίτες για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια του 33ου Money Show, διοργάνωσε…