Categories: Κοινωνία

Αγρίνιο: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι, δύο τραυματίες – Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 21χρονος συλληφθείς

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε στο Αγρίνιο, όταν ο ένας τραυμάτισε τον άλλο με μαχαίρι και στη συνέχεια συνελήφθη.
Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο δράστης του σοβαρού επεισοδίου που σημειώθηκε.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 21χρονου άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο νεαρός φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά το θύμα τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 2/10 στην οδό Παναιτωλικού στο Αγρίνιο
Το θύμα διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου..
Ο δράστης διακομίσθηκε κι αυτός στο Νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν πέραν της σύλληψής του και σε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκε το μαχαίρι της επίθεσης.
Παράλληλα συνελήφθη ο 20χρονος τραυματίας ενώ αναζητείται και αδερφός του. Ο πρώτος φέρεται να χτύπησε τον 21χρονο με γροθιές, χρησιμοποιώντας λαβή αιχμηρού αντικειμένου και ο έτερος βαρύνεται με τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης, έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι της συμπλοκής ήταν προσωπικοί ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο και το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σύλληψη άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Αγρίνιο
Ο κατηγορούμενος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα έναν άνδρα έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο
Παράλληλα  συνελήφθη ο τραυματίας έπειτα από καταγγελία του κατηγορούμενου για επικίνδυνη σωματική βλάβη

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Παράλληλα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε ο κατηγορούμενος, από τους  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος άνδρα (τραυματία), για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ο οποίος συνελήφθη, ενώ σε βάρος συγγενικού του προσώπου, σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και εξύβριση και αναζητείται για να συλληφθεί.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης χθες το μεσημέρι, ημεδαπός άνδρας προκάλεσε σωματικές βλάβες στον συλληφθέντα, χτυπώντας τον στο κεφάλι με λαβή αιχμηρού αντικειμένου, ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο – μαχαίρι στον άνδρα, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.
Στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου  εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου
».

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Δήμος Χαλανδρίου: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη Κόσσυβα

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην…

3 ώρες ago

Νίκος Τσούλιας*: Γιατί στηρίζω τον Χάρη Δούκα

Ας δούμε πρώτα το κομματικό, το πολιτικό και το κοινωνικό πλαίσιο λίγο πριν φτάσουμε στις…

4 ώρες ago

64 Πανεπιστημιακοί στηρίζουν τον Χάρη Δούκα – Αναλυτικά το κείμενο στήριξης

Με ένα κείμενο υποστήριξης, 64 προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο της Ελλάδας, εκφράζουν τη στήριξή…

10 ώρες ago

«Νίκη Πολιτών» – Γιάννης Σταθόπουλος: Γιατί ενοικίαση και όχι αγορά στολισμού κ. Μυλωνάκη;

Με ανακοίνωση μας, καθόλα κόσμια και χωρίς υπονοούμενα, θέσαμε το θέμα αγοράς Χριστουγεννιάτικου στολισμού και…

10 ώρες ago

Κώστας Αγγελής: Τους ανθρώπους σου τους τιμάς εν ζωή…

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαλανδρίου με το συνδυασμό «Αγαπάμε το…

14 ώρες ago

Το Χαλάνδρι, σε κλίμα οδύνης, αποχαιρέτησε τον πρώην αντιδήμαρχο και άνθρωπο του Πολιτισμού, Σέργιο Γκάγκα. [Φωτογραφικό Υλικό]

Μέσα σε κλίμα οδύνης και με την παρουσία πλήθους κόσμου, το Χαλάνδρι αποχαιρέτησε τον πρώην αντιδήμαρχο…

17 ώρες ago