Κώστας Αγγελής: Τους ανθρώπους σου τους τιμάς εν ζωή…

0

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Χαλανδρίου με το συνδυασμό «Αγαπάμε το Χαλάνδρι», Κώστας Αγγελής αποχαιρετά τώρα  συνάδελφο και συνεργάτη του Μιχάλης Κόσσυβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Αγγελή
«Χθες Τετάρτη 2 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ο φίλος μας, ο συνάδελφος, ο συνεργάτης μας Μιχάλης Κόσσυβας.
Υπηρέτησε 21 χρόνια τον Δήμο μας, με την ψήφο των συνδημοτών του και στρατευμένος πάντα στην πρώτη γραμμή.
Στις 29.1.2023, και σε χρόνο πρότερο των Δημοτικών εκλογών, τιμήσαμε τον Μιχάλη μαζί με τους απερχόμενους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Δήμαρχο Γιώργος Κουράσης και την Ελένη Νιώτη. Παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στην κόρη του, οι λίγες λέξεις που ειπώθηκαν τότε αποτελούν ίσως το καλύτερο αντίο σήμερα.
«Για τον Μιχάλη Κόσσυβα τέλος, η σκέψη μας είναι πάντα δίπλα του στον δύσκολο αγώνα που δίνει τους τελευταίους μήνες. Έναν Νέστορα του Δημοτικού συμβουλίου, επιτυχημένο, από όπου κι αν πέρασε, που αποτελούσε σημείο αναφοράς της παράταξής μας. Κυματοθραύστη κάθε φορά που προέκυπτε κάποιο θέμα με Δημότες, Εργαζόμενους ή και Αιρετούς, υπερασπιζόμενος τον Δήμαρχο και τις επιλογές του. Με το χιούμορ του αφόπλιζε τους “απέναντι” και αποφόρτιζε τις στιγμές εντάσεων που βιώναμε είτε ως Διοίκηση, είτε ως Αντιπολίτευση». 
Σε προσωπικό επίπεδο αυτά που θα μπορούσα να πω δεν απέχουν πολύ από τα παραπάνω, καθώς αυτός ήταν ο Μιχάλης
Θα μου λείψουν όμως το … Καλημέρα Ντίνο, με εκείνο το αδιόρατο χαμόγελο, οι πολλές πρωινές συζητήσεις  και αναλύσεις μας, οι διεργασίες που πάντα ήθελε να μετέχει εντός και εκτός Δήμου, εντός και εκτός Δημοτικής παράταξης, εντός και εκτός κομματικού μηχανισμού, το αστείρευτο πάθος του για να «πάμε ένα βήμα πιο μπροστά», όπως έλεγε και βέβαια τα απαραίτητα χαιρετίσματα στη Βικτωρία κάθε, μα κάθε φορά που μιλούσαμε…
Θερμά συλλυπητήρια σε όσους σε αγάπησαν και σε όσους σε τίμησαν
Θερμά συλλυπητήρια στα κορίτσια σου και στα εγγόνια σου, στους δικούς σου…
Καλό σου ταξίδι Μιχάλη…


ΥΓ. Οι δύο φωτογραφίες είναι από τη θητεία του ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.
..»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner