Κρίστη Αγαπητού: Οι κακές ειδήσεις συνεχίζονται…

0

Πριν προλάβουμε να αποχαιρετήσουμε τον Σέργιο Γκάκα, σαν κεραυνός έπεσε στο Χαλάνδρι η απώλεια του δικού μας, του φίλου μας, του συνεργάτη μας Μιχάλη Κόσσυβα.
Όσα και να πούμε για τον Μιχάλη θα είναι πολύ λίγα και αυτές οι πρώτες ώρες είναι πολύ δύσκολες για όλους μας.
Εμείς που τον ζήσαμε, εμείς που για χρόνια καθίσαμε μαζί του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου είτε ως Διοίκηση, είτε ως Αντιπολίτευση νιώθουμε ήδη φτωχότεροι.
Προσωπικότητα πληθωρική, είχε πάντα μια συμβουλή για τον καθένα μας, βράχος και οδοστρωτήρας στα δύσκολα, διεκδικούσε σταθερά το παραπάνω, το καλύτερο.
Κατατάσσεται στις μεγάλες απουσίες της πόλης σε αυτό το πολύ κακό 2024.
Ο συνδυασμός μας, …ο συνδυασμός του, “Αγαπάμε το Χαλάνδρι” τον αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και θετικές σκέψεις για αυτά που πρόσφερε και αυτά που άφησε πίσω του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Κόσυβας
Ο Μιχάλης Κόσσυβας γεννήθηκε στην Τρίπολη, από Μεσσήνιους γονείς. Κατοικούσε 60 χρόνια στο Χαλάνδρι και απέκτησε δύο κόρες.

Εργάστηκε στον ΟΤΕ και διετέλεσε συνδικαλιστής και μέλος του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ – ΟΤΕ). Επίσης στο Δ Σ. του Οργανισμού Παραθεριστικών Κέντρων ΟΤΕ (ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ).
Στο Χαλάνδρι διετέλεσε Αρχηγός Συστήματος Προσκόπων και Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων κατά σειρά του 5ου Δημοτικού, του 4ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Χαλανδρίου, αφήνοντας αξιόλογο έργο.
Εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου το 2002, με τον τότε δήμαρχο Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και από τότε υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης τον Δήμο του.
2003 – 2004, Προεδρεύων 4ου Παιδικού Σταθμού
2005 – 2006, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
2008 – 2009, Πρόεδρος Φιλαρμονικής
2010, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
Με Δήμαρχο τον Γιώργο Κουράση,

2013 – 2014, Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης
ενώ διετέλεσε από το 2017 ως το 2020, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner