Μαρινέλλα: Εγκεφαλικό υπέστη η 86χρονη ερμηνεύτρια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο [βίντεο]

0

Κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρώδειου,  την ώρα που τραγουδούσε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της ενώ τραγουδούσε την επιτυχία “Εγώ και Εσύ“. Oι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για «βαριά εγκεφαλική αιμορραγία».
Η σπουδαία ερμηνεύτρια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία. 
Σοκαρισμένοι παριστάμενοι θεατές την είδαν να καταρρέει καθώς τραγουδούσε σε συναυλία προς τιμήν της.
Συγκεκριμένα την ώρα που τραγουδούσε άρχισε ξαφνικά να τρέμει ολόκληρη και λίγα δευτερόλεπτα μετά λιποθύμησε.
Οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν βλέποντας την κατάρρευσή της και κατόπιν αυτού στον χώρο του θεάτρου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.
Άνθρωποι των διοργανωτών έσπευσαν να βοηθήσουν την 86χρονη καλλιτέχνιδα, ενώ κλήθηκε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά αργότερα, στους θεατές δόθηκαν οδηγίες να αποχωρήσουν από το Ηρώδειο
Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής
Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρει: “Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ”

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του lifo.gr, όπου φαίνεται αρχικά να παρουσιάζει τρέμουλο, ζάλη και αστάθεια, πέφτοντας τελικά λιπόθυμη στη σκηνή.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner