Categories: Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αλλαγή αρχηγού – Ο κόσμος θα κρίνει αν κάποιος μπορεί να είναι ταυτόχρονος δήμαρχος και πρόεδρος

Μία ημέρα σχεδόν πριν από την τηλεοπτική τους αναμέτρηση, οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε ολόκληρη τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη το βράδυ, οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος θα αναμετρηθούν στην τηλεμαχία.

«Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας θα αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται πολύ σοβαρά ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει αύριο την κυβέρνηση. Είναι ένας μεγάλος δρόμος που έχουμε να διανύσουμε, αλλά με σύστημα και δουλειά μπορούμε να το κάνουμε», λέει, μιλώντας στο MEGA ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τη δημοσιογράφο Άνθή Βούλγαρη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.
«Δε φαντάζομαι να εξελιχθεί ένα μεγάλο αστυνομικό δράμα εκεί αλλά αν κάποιος θέλει να ενημερωθεί για τις εσωκομματικές εκλογές, για το τι εκπροσωπεί ο καθένας, θα υπάρχει σίγουρη ευκαιρία κάποιος να δει τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ μας. (…) Είμαστε μια συντεταγμένη ομάδα υποψηφίων που ο καθένας έχει κάποιες διαφορές από τον άλλον αλλά μένουμε στο πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ και του ιδεολογήματος που υπηρετούμε», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Παύλος Γερουλάνος.

«Είμαι από τους ανθρώπους από τους οποίους κατέβηκαν στις προηγούμενες εκλογές, από τότε όμως έχουμε δει ότι η εμπειρία για ένα κόμμα στο οποίο δεν είναι ο επικεφαλής μέσα στη Βουλή να δίνει τις μάχες, να συγκρίνεται, θα έχει πολύ μεγάλη δυσκολία να πείσει ότι αύριο μπορεί να πάρει τα ηνία της εξουσίας. Χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ αλλαγή αρχηγού, με έναν αρχηγό ο οποίος θα έχει και ένα πολύ συγκεκριμένο, διακριτό σχέδιο που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ να είναι και να φαίνεται διαφορετικό από τα άλλα κόμματα, με εμπειρία και στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε.
«Ο κόσμος θα κρίνει τελικά αν κάποιος μπορεί να είναι και δήμαρχος και αρχηγός κόμματος, αν κάποιος μπορεί να υπηρετήσει και την Αθήνα έτσι όπως πρέπει και αν μπορεί την ίδια ώρα να βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία απέναντι στον κ. Μητσοτάκη», συμπλήρωσε.
Ο κ. Γερουλάνος μίλησε για το σχέδιό του για τη χώρα:
«Το σχέδιό μου λέει κάτι πολύ απλό: δεν πρόκειται να παράξουμε πλούτο στη χώρα και δεν πρόκειται να τον μοιράσουμε δίκαια αν πρώτα δεν αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία, αν δεν σπάσουμε το απόστημα που λέγεται Μαξίμου. (…) Δεν μπορείς να έχεις την Περιφέρεια να αδειάζει με αυτήν την ταχύτητα και να μην αντιδράει κανείς. Όσο όλα απορρέουν από το Μαξίμου, το Μαξίμου αποφασίζει ότι θα κάνει κάπου μια επένδυση και από εκεί και πέρα αφήνει την περιοχή μόνη της».

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Νίκος Τσούλιας*:Κριτική θεώρηση του debate και των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευσα ένα άρθρο για το γενικό πολιτικό κλίμα του debate, που ήταν απόλυτα θετικό για…

4 ώρες ago

Ο Γερουλάνος παίρνει θέση για την κόντρα Δούκα – Ανδρουλάκη: Απαιτείται σοβαρότητα – Τεχνητές εντάσεις δεν αφορούν κανέναν

Ο συνυποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, πήρε θέση στην άγρια κόντρα που…

8 ώρες ago

Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου: Επίσημα εγκαίνια Μουσείου Αλιείας Αιτωλικού

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σας προσκαλεί στα επίσημα εγκαίνια του Μουσείου Αλιείας Αιτωλικού το…

13 ώρες ago

Δήμος Χαλανδρίου: Πλήρης νομική στήριξη των πολιτών, κατά της κεραίας στο Πάτημα

Με ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή Χαλανδρίου ενημερώνει τους δημότες ότι στήριξε την εκδίκαση ασφαλιστικών…

13 ώρες ago

«Αγαπάμε το Χαλάνδρι» – Κρίστη Αγαπητού: Διαμαρτυρόμεθα έντονα προς τη Δημοτική Αρχή για τη μη λειτουργία αθλητικών προγραμμάτων.

H δημοτική παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» με επικεφαλής την Κρίστη Αγαπητού, με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται…

14 ώρες ago

Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται η Μαρινέλλα λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας, σύμφωνα με το…

17 ώρες ago