Χαλάνδρι: 23χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο της ρεματιάς μετά από πυροβολισμό

0

Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε χθες Τρίτη (17/9) στο Χαλάνδρι, όπου ένας 23χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος σε δρόμο το Ρεματιάς Χαλανδρίου, κοντά στο κέντρο, έχοντας δεχτεί πυρά από αεροβόλο όπλο, μετά από μια άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις επτά το βράδυ της Τρίτης, ο νεαρός βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος, στη συμβολή των οδών Νυμφών και Δάσους, φέροντας τραύματα στο πόδι από αεροβόλο πιστόλι και χτυπήματα.

Από την προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου προκύπτει ότι είχε προηγηθεί μια άγρια συμπλοκή μεταξύ πέντε νεαρών, κατά τη διάρκεια της οποίας κάποιος τράβηξε το αεροβόλο πιστόλι και πυροβόλησε τον 23χρονο.

Οι αστυνομικές αρχές αποδίδουν τη συμπλοκή σε κάποια παράνομη δοσοληψία, καθώς το θύμα της επίθεσης είναι γνωστός στις αρχές, δεδομένου ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και μαρτυρίες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης και κυρίως αυτόν ο οποίος άνοιξε πυρ.

Ο 23χρονος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner