Δήμος Χαλανδρίου: Κοπή καμένων δέντρων σε ιδιωτικά περιφραγμένα οικόπεδα – Προμήθεια καύσιμης ξυλείας

0

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες περιφραγμένων οικοπέδων, στην πυρόπληκτη περιοχή, ότι μπορούν να αιτηθούν της συνδρομής του Δήμου για την κοπή καμένων δένδρων που είναι επικίνδυνα και τα οποία βρίσκονται πλησίον πεζοδρομίων, σπιτιών ή οδικού δικτύου, όπως ορίζει η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Όταν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτημα, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου: tmima.prasinou@halandri.gr ή στα τηλέφωνα: 210 6895804 – 210 6895828 – 210 6895830

Προμήθεια καύσιμης ξυλείας από τον Δήμο Χαλανδρίου
Παράλληλα ο Δήμος θα προχωρήσει στη διανομή καύσιμης ξυλείας, που προέκυψε μετά την κοπή των καμένων δέντρων στους κοινόχρηστους χώρους ιδιοκτησίας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν σχετικό αίτημα έως 18/9/2024. Προτεραιότητα θα δοθεί στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους κατοίκους της πυρόπληκτης περιοχής του Άνω Πατήματος και πέριξ του Κοιμητηρίου Χαλανδρίου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία Διαχείρισης Απορριμμάτων στον τηλ.: στο 210 6895816.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner