Categories: Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Διανομή σχολικών ειδών σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, βρέθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών που παρέλαβαν τα απαραίτητα σχολικά είδη.
Ο κ. Δούκας δήλωσε: «Ο δείκτης πολιτισμού μίας πόλης μετριέται κυρίως από τον τρόπο που φροντίζει τους πιο ευάλωτους και ιδιαίτερα τα παιδιά. Η αλληλεγγύη είναι βασική προτεραιότητά μας. Δε θέλουμε κανένα παιδί να ξεκινήσει τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που προσφέρουν από το περίσσευμά τους σε εκείνους που το χρειάζονται. Καλή σχολική χρονιά! Καλή πρόοδο σε όλους!»
Η διανομή σχολικών τσαντών, τετραδίων, γραφικής ύλης, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρων και άλλων ειδών σε 1.770 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 καθώς και για όσο διάστημα υπάρχει ανάγκη.
Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη σε καλή κατάσταση μπορούν να επικοινωνούν στο 210 5246515-6. Οι δωρεές μπορούν να παραδίδονται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 2 και Φιλαδέλφειας, έναντι Σταθμού Λαρίσης) και στα κεντρικά γραφεία του ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35), από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 15:00.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Μιχάλης Καρχιμάκης*: Το μέλλον του προοδευτικού χώρου είναι εκεί που είναι οι νέοι.

Η κρίση την οποία διανύουμε χαιρετίστηκε από πολλούς ως ευκαιρία να αλλάξει κατεύθυνση η Ευρώπη…

13 ώρες ago

ΠΑΣΟΚ: Για την κυβέρνηση η λύση στη λειψυδρία είναι το ακριβότερο νερό

Βολές κατά της κυβέρνησης για τις αυξήσεις που αναμένονται στα τιμολόγια του νερού εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα…

13 ώρες ago

Στέφανος Παραστατίδης: Είμαστε εδώ για ουσιαστική αντιπολίτευση στα ζητήματα της παιδείας [Βίντεο]

Για τα προβλήματα της εκπαίδευσης μίλησε και πάλι ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης ΠΑΣΟΚ –…

14 ώρες ago

Νίκος Τσούλιας*: Να αγαπάμε τους εκπαιδευτικούς!

Όταν τα παιδιά μας πάνε πρώτη φορά στο Δημοτικό σχολείο, μετασχηματίζουμε την εικόνα που έχουμε…

20 ώρες ago

Το μήνυμα του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

«Σήμερα τιμούμε τη μνήμη των αθώων θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, μια…

21 ώρες ago

Δήμος Βριλησσίων: Ποδηλατικός Γύρος Βριλησσίων την Κυριακή 22/09 – Αφετηρία και τερματισμός στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ)

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, προτρέποντας τους πολίτες, μέσα από μία σειρά δρώμενων, να ανακαλύψουν…

22 ώρες ago