Δήμος Βριλησσίων: Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για όλους τους κατοίκους των Βριλησσίων έως 31/10 από τον όμιλο Euromedica

0

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο όμιλος Euromedica που αφορά όλους τους κατοίκους των Βριλησσίων.

Από τη Δευτέρα 2/9/24 και μέχρι τις 31/10/2024 όλοι οι δημότες των Βριλησσίων, θα μπορούν να πραγματοποιούν όλες τις εξετάσεις Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, χωρίς συμμετοχή με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του ομίλου Euromedica στην Αττική. Με αυτόν τον τρόπο η Euromedica στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όλων των πολιτών του δήμου μας, που επλήγη από την πυρκαγιά της 12ης Αυγούστου.

Στις εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά: αιματολογικοί έλεγχοι, υπέρηχοι, ακτινογραφίες, μαγνητικές & αξονικές τομογραφίες, μαστογραφίες.

Οι εξετάσεις θα παρέχονται δωρεάν με την επίδειξη της ταυτότητας στην οποία αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας ή άλλο αποδεικτικό της διεύθυνση κατοικίας στα Βριλήσσια και το παραπεμπτικό. Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να εκδώσουν κάποιο παραπεμπτικό για εξετάσεις μπορούν να απευθύνονται στα δημοτικά ιατρεία στο τηλ. 210-8045564 καθημερινά από τις 8:30 έως τις 16:00

Πατήστε  ΕΔΩ και δείτε όλα τα κέντρα του ομίλου Euromedica στα οποία θα μπορούν να γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ χωρίς συμμετοχή. Για τον καλύτερο προγραμματισμό, οι συμπολίτες μας θα πρέπει να τηλεφωνούν στην εκάστοτε μονάδα του ομίλου Euromedica, ώστε να κλειστούν τα απαραίτητα ραντεβού ανά περίπτωση.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner