Categories: Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Open Mall Μεσολογγίου

Ξεκίνησε η υλοποίηση του Open Mall στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, με την εγκατάσταση του εργολάβου που έχει αναλάβει τις εργασίες του έργου σήμερα Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση για αυτό το εμβληματικό έργο είχε υπογραφεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, από τον πρώην Κώστα Λύρο και το υπεύθυνο εργολάβο.

Σύμφωνα με τον δήμο Μεσολογγίου, το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου είναι ένα αναπτυξιακό έργο που έρχεται να «δώσει πνοή» στον εμπορικό κόσμο της πόλης, προχωρώντας σε αναγκαίες και στοχευμένες παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις υπάρχουσες υποδομές και την προσβασιμότητα, αναβαθμίζουν λειτουργικά και αισθητικά το εμπορικό κέντρο και δημιουργούν μια νέα και καλαίσθητη εμπορική ταυτότητα.

Με την υλοποίηση του έργου, η οποία αναμένεται εντός δώδεκα μηνών, αναμένεται να ενισχυθεί η εμπορική κίνηση στα καταστήματα της πόλης και να αναδειχθεί η ιστορικότητα αλλά και τα μνημεία που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο του Μεσολογγίου.

Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στις οδούς Θυσίας, Ελευθέρων Πολιορκημένων, Σπύρου Μουστακλή, Λιακατά, Βενιζέλου, Αλεξανδροπούλου, Μακρυκώστα, Λόρδου Βύρωνα και στην πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών, καθώς και σε σημεία περιμετρικά του κέντρου.

Συνδικαιούχοι του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου είναι ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Ιταλία: Ένας νεκρός, έξι αγνοούμενοι και 15 διασωθέντες σε ναυάγιο στο Παλέρμο – Αγνοούμενος ο Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του

Στην Ιταλία, ένας νεκρός, 6 αγνοούμενοι και 15 διασωθέντες, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός βύθισης…

2 ώρες ago

Αγρίνιο: Εντυπωσιακός γάμος με άρωμα… ΠΑΣΟΚ – Έκαναν είσοδο οι νεόνυμφοι με το «Καλημέρα ήλιε» και σημαίες ΠΑΣΟΚ

Η αγάπη για το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε το κεντρικό θέμα ενός γάμου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο…

6 ώρες ago

Υποκλοπές: Το χρονικό συγκάλυψης του σκανδάλου – Mπαράζ δημοσιευμάτων στο διεθνή Τύπο από Politico, Le Monde και elDiario

Μπορεί ελληνική δικαιοσύνη, μετά από μια αμφιλεγόμενη έρευνα να έκλεισε το σκάνδαλο των υποκλοπών πριν…

13 ώρες ago

Ανδρέας Παπαδαντωνάκης*: Σχετικά με τις οδηγίες για την κατανομή τμημάτων

Ο αδόκιμος έως και απαράδεκτος διοικητικά χαρακτήρας του εγγράφου του Π.Δ.Ε. Αττικής προς τις Διευθύνσεις…

1 ημέρα ago

Παύλος Γερουλάνος: Η «Νίκη Αξιών» είναι ένα σποτ για την υπογραφή και τον στόχο της καμπάνιας μας

Με ένα συγκινητικό σποτ - αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου, στην ιστορία του Κινήματος αλλά και…

1 ημέρα ago

Βιβλιοπαρουσίαση  στο Κουτσοχέρι Μεσολογγίου για το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Ν. Δημαρά, «Όταν ο ήλιος σπάει την πέτρα»

Το νέο βιβλίο, το τέταρτο κατά σειρά, του δημοσιογράφου Νίκου Δημαρά, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από…

1 ημέρα ago