Γιάννης Μαγκριώτης*: Ο πρωθυπουργός εξοργίζει περισσότερο με τα επικοινωνιακά του τεχνάσματα.

0

Σήμερα, που οι πυρκαγιές στην βορειοανατολική Αττική έσβησαν, έχοντας ολοκληρώσει το καταστροφικό τους έργο και μέσα στον αστικό ιστό, ο Πρωθυπουργός επιτέλους μίλησε.

Δεν μίλησε όμως στους ανθρώπους, που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, ούτε πήγε στις καμένες περιοχές. Γιατί εκεί υπάρχει θυμός και θα τα “ακούσει”, όσο και αν οργανώσει προσεκτικά την επίσκεψη.

Επισκέφτηκε την βάση των πυροσβεστικών αεροπλάνων και μίλησε στους χειριστές τους.

Και αφού τους χαρακτήρισε ήρωες, οι άνθρωποι την δουλειά τους κάνουν και ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολη και ανεπαρκώς αμοιβόμενη, τους ανακοίνωσε αυτά που έχει ανακοινώσει πολλές φορές, ότι, το 2027-2028, θα έχουμε και νέα canader.

Καλό το επικοινωνιακό κόλπο να κρύβεται τρεις ημέρες ο Πρωθυπουργός και την τέταρτη να εμφανίζεται, αλλά κρυπτόμενος πίσω από τους χειριστές των canader,. Το επικοινωνιακό τρυκ δεν πιάνει πλέον, αντιθέτως εξοργίζει περισσότερο.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης

Πατήστε και δείτε και τα 315 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner