«Νίκη Πολιτών» – Γιάννης Σταθόπουλος: Ανακοίνωση για διάφορα επίκαιρα θέματα της Αγίας Παρασκευής

0

Η παράταξη «ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής», με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο, με ανακοίνωσή της παρουσίασε απόψεις της σχετικά με διάφορα «επίκαιρα θέματα της Αγίας Παρασκευής και του Δημοτικού Συμβουλίου» και αυτό το κάνει γαιτί «η διοίκηση αρνείται την ανάρτηση των ανακοινώσεων μας στην ιστοσελίδα του Δήμου, ενώ αντίθετα δημοσιεύει τις επιθέσεις της εναντίον μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σταθόπουλου
«
Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου (31/7/24) ρωτήσαμε για την τριπλάσια υπερκοστολόγηση εκδήλωσης με την κ. Ρουγγέρη, για τον φωτισμό της οδού Αργυροκάστρου, για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, για το ακίνητο «Μαρούλη», για το ακριβό πενταψήφιο του Δήμου και τέλος για την εργολαβία των Σχολείων με το ασανσέρ του 1ου Λυκείου. Μάλλον αόριστες οι απαντήσεις του κ. Μυλωνάκη.
Για την υπερκοστολογημενη σε σχέση με τον Δήμο Κορωπίου εκδήλωση «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».
Για τα σκοτάδια της οδού Αργυροκάστρου, δεν ξέρουν ακόμη πότε θα λυθεί το πρόβλημα.
Για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας ήταν σαφές ότι έχουν «μπλοκάρει».
Για το ακίνητο «Μαρούλη» αναμένεται συμβολαιογραφική πράξη.
Όσον αφορά το ακριβότερο για τους Δημότες σε σχέση με την συνήθη τηλεφωνία, πενταψήφιο νούμερο δεν έγινε σαφές γιατί το επέλεξαν.
Τέλος, δεν πήραμε απάντηση για το χρονοδιάγραμμα εργασιών στα Σχολεία από την εργολαβία της προηγούμενης Δημοτικής αρχής, ούτε για το ασανσέρ του 1ου Λυκείου.

ΥΓ1: Δυστυχώς, παρά τον αγώνα που κάναμε, ένταξη των ΑμεΑ στην θερινή δημιουργική απασχόληση, όπως ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση, δεν έγινε.
ΥΓ2: Για την νομιμότητα (και όχι την σκοπιμότητα), των καμερών ασφαλείας στον Αϊ Γιάννη (ρώτησε ο κ. Τσιαμπάς) δεν απάντησε ο κ. Μυλωνάκης.
Καλό καλοκαίρι. Να προσέχετε
».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner