Ολυμπιακοί Αγώνες: Το αποθεωτικό ποστ της FIBA για τον Αντετοκούνμπο – Η απάντηση του Παπανικολάου στους Αυστραλούς

0

Μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ απέναντι στην Αυστραλία, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η FIBA φρόντισε να τον αποθεώσει.
Ο «Greek Freak» πραγματοποίησε μία ακόμα εντυπωσιακή προσπάθεια με το εθνόσημο στο στήθος, όντας εκ των πρωταγωνιστών, καθώς ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.
Λίγη ώρα αργότερα, η FIBA δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει, αναρτώντας στα social media μια φωτογραφία του με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και αποκαλώντας τον Έλληνα θεό στη λεζάντα.


Υπενθυμίζεται ότι μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 77-71 της Αυστραλίας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην προημιτελική φάση. Αντετοκούνμπο (20 π.), Γουόκαπ (18 π.), Μήτογλου (13 π.) και Τολιόπουλος (13 π.) οι διακριθέντες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η απάντηση του Παπανικολάου στο ασεβές ποστάρισμα του NBL – «Πρώτα έρχεται η Ύβρις και μετά η Νέμεσις»
«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε ο αρχηγό της εθνικής μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου στην ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του NBL, του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, το οποίο είχε υποτιμήσει τους Έλληνες διεθνείς λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση οι Αυστραλοί πόσταραν μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιάζει σαν… γίγαντας μπροστά στους παίκτες των «καγκουρό», υπονοώντας ότι μόνο αυτός είναι μεγάλος και οι άλλοι είναι ελάχιστοι έως ανύπαρκτοί, κίνηση τουλάχιστον προσβλητική για τους υπόλοιπους διεθνείς της Εθνικής μας ομάδας.
Μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Αυστραλίας, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» έκανε μια ανάρτηση για να απαντήσει στη δημοσίευση αυτή, γράφοντας «πρώτα έρχεται η Ύβρις και μετά η Νέμεσις».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner