Χαλάνδρι: Συνελήφθη γιος πασίγνωστου παίκτη ριάλιτι – Είχε κρύψει πάνω του ναρκωτικές ουσίες και χάπια

0

Συνελήφθη ο 18χρονος γιός πασίγνωστου πρώην παίκτη ριάλιτι που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση,, στο Χαλάνδρι, που κουβαλούσε πάνω του ναρκωτικά και χάπια Zanax.
Η σύλληψη του 18χρονου έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 17/7, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ οι οποίοι τον εντόπισαν στις 02:20 το πρωί στη συμβολή των οδών Χρυσανθέμων και Ροδοδάφνη, κοντά στον Άγιο Αθανάσιο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σε έλεγχο που έγινε στον νεαρό βρέθηκε ένα γραμμάριο κάνναβης και 15 χάπια ΖΑΝΑΧ, χωρίς να διαθέτει κάποια ιατρική συνταγή. Αμέσως τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου όπου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών ουσιών, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Τι υποστήριξε ο συλληφθείς για τις ναρκωτικές ουσίες
Στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι περιστασιακός χρήστης και ότι η ουσία αυτή ήταν για προσωπική του χρήση και ότι την είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο στην Ομόνοια, πληρώνοντας το ποσό των 20 ευρώ.

Όσο για τα χάπια, ανέφερε ότι ήταν της γιαγιάς του και πως τα πήρε ο ίδιος προκειμένου να τον βοηθήσουν στις αϋπνίες που είχε. Μάλιστα, στους αστυνομικούς δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του. Σημειώνεται ότι λίγες ώρες αργότερα, με προφορική εντολή του Αντιεισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, αφέθηκε ελεύθερος.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner