Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δάκρυα συγκίνησης και λύτρωσης από τον Έλληνα σούπερ σταρ, μετά από την ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες  

0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης μετά από τη λήξη του μεγάλου τελικού του Προολυμπιακού Τουρνουά, που σηματοδότησε την ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από αυτό η Εθνική Ομάδα μπάσκετ επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια, με τον Γιάννη να στέλνει το δικό του μήνυμα του στους Έλληνες φιλάθλους.
«Δεν έχω κλέψει ποτέ το παιχνίδι. Τα λέμε στο Παρίσι», έγραψε ο Greek Freak, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του με τον γιο του, λίγο μετά τη νίκη της «γαλανόλευκης» επί της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε MVP του Προολυμπιακού και ήταν εξαιρετικός στον τελικό με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και δάκρυσε.
Όπως είναι λογικό, η συγκλονιστική αυτή εικόνα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους Μπακς να συγκινούνται με το μεγάλο τους αστέρι, ενώ το σχετικό βίντεο αναδημοσίευσε και ο λογαριασμός του NBA στο X.


Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκαρη αναμένεται να είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που θα γίνει γνωστό από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αύριο Τρίτη.
«Θα ήταν τιμή να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Αν είμαι σημαιοφόρος θα είναι σπουδαίο, αν όχι… ok. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαι πιο υγιής και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Θα απολαύσω κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Προολυμπιακό Τουρνουά, Ολυμπιακοίς Αγώνες, πρόκριση , Μαρία Σάκαρη , σημαιοφόροι , Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ,

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner