Χάρης Δούκας για την υποψηφιότητά του στο ΠΑΣΟΚ: Είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη

0

Ξεκαθάρισε τη στάση του ο Χάρης Δούκας σχετικά με τον Δήμο Αθηναίων σε περίπτωση που διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι θα είναι δήμαρχος, θα παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Οι προθέσεις του Χάρη Δούκα σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τέθηκαν εκτός ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (26/06).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά στο Δ.Σ. η όποια πρόθεση του δημάρχου Αθηναίων, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο Χάρης Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει πάνω σε αυτό: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner