Sabah: Συνελήφθη Ελληνίδα υπήκοος στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης – Κατηγορείται για διακίνηση μεταναστών

0

Η τούρκικη εφημερίδα Sabah μεταδίδει ότι η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε Ελληνίδα, με το όνομα Παρασκευή Γ. με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μεταναστών.
Η Ελληνίδα υπήκοος συνελήφθη από τη διεύθυνση του Αεροδρομίου Sabiha Gökçen, που συνδέεται με την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Sabah.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω Ελληνίδα υπήκοο, την οποία ονομάζει Παρασκευή Γ., και τη χαρακτηρίζει διεθνή διακινήτρια μεταναστών.

«Οι ομάδες στο αεροδρόμιο διαπίστωσαν ότι η αλλοδαπή υπήκοος Taimaa C., που ήρθε στην Τουρκία από τη Βηρυτό, και η Παρασκευή Γ. , που ήρθε από την Αθήνα, συναντήθηκαν στον χώρο διέλευσης», γράφει η Sabah, με την αστυνομία του αεροδρομίου να παρακολουθεί της κινήσεις της Παρασκευής από τις κάμερες.

Η Taimaa C. στην κατάθεσή της είπε ότι γνώρισε την Παρασκευή Γ. μέσω διαδικτύου και ότι παρέλαβε πλαστό διαβατήριο από αυτήν, στην τουαλέτα του αεροδρομίου, αλλά και το εισιτήριο το οποίο είχε κλειστεί στο πλαστό όνομα. Και τα δύο βρέθηκαν πάνω στην Taimaa C. Η συμφωνία έλεγε ότι στην Taimaa C. θα παρασχεθεί πρόσβαση προς τη Γερμανία, κατέθεσε η ίδια και το εισιτήριο είχε προορισμό τη Στουτγκάρδη. Η Taimaa C., η οποία δεν είχε δικαίωμα εισόδου στην Τουρκία και απελάθηκε, διώχθηκε ως «ύποπτη» για το αδίκημα της «Πλαστογραφίας Επίσημων Εγγράφων» και ως «Θύμα» στο αδίκημα της «διακίνησης μεταναστών», για το οποίο κατηγορείται η Παρασκευή Γ, της οποίας το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε για περαιτέρω εξέταση, συνελήφθη ως ύποπτη για το αδίκημα της «Λαθρομεταφοράς Μεταναστών».

  • Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Emir SOMER της τούρκικης εφημερίδας Sabah με τίτλο «Uluslararası göçmen kaçakçısı kafeslendi! Yunan uyruklu insan tacirine suçüstü» και υπότιτλο «İstanbul emniyeti, uluslararası göçmen kaçakçısı Yunanistan uyruklu kadın Paraskevi G.’yi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan insan tacirine göçmen kaçakçılığı’ suçundan işlem yapıldı.», πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner