Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης:  Καλοκαίρι με παραστάσεις του θεάτρου σκιών στη Λυκόβρυση

0

Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Καραγκιόζης αυτό το καλοκαίρι έρχεται στη Λυκόβρυση για να χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης με την υπογραφή του θεάτρου σκιών Σπυρόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη παράσταση με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στη χώρα των θαυμάτων» θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 21:00, ενώ η παράσταση «Οι περιπέτειες του Καραγκιόζη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 21:00 στην Πλατεία υδραγωγείου. Σημειώνεται ότι και στις δύο παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις

«Ο Καραγκιόζης στη χώρα των θαυμάτων»
Ο Καραγκιόζης, συναντά τον Χατζηαβάτη και του διηγείται το όνειρο που είδε, εξαιτίας της πείνας του… Ένα όνειρο στο οποίο πατούσε ένα κουμπί και έβγαζε ότι φαγητό ήθελε για το κολλητήρια, την Αγλαΐα αλλά και τα φτωχά παιδιά. Ο Χατζηαβάτης του απαντά ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στον ύπνο του και ο Καραγκιόζης αποφασίζει να πέσει ξανά για ύπνο. Έτσι αρχίζει το… ταξίδι του Καραγκιόζη στη «Χώρα των θαυμάτων», παρέα με κύκλωπες, νεράιδες, βασιλιάδες,άγρια ζώα και μάγους. Η συνέχεια επί σκηνής!

«Οι περιπέτειες του Καραγκιόζη»
Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης των παιδιών, ο Κώστας Σπυρόπουλος σε μία μοναδική διαδραστική κωμωδία παρέα με τον λαϊκό μας ήρωα, τον Καραγκιόζη.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner