«ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» – Χάρης Ρώμας: Μας κρατάνε στο σκοτάδι!

0

Δημοτική παράταξη «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα, με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου για ελλιπή ενημέρωση και συσκότιση, σχετικά με τους βανδαλισμούς που έγιναν στο 15ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου, επί της οδού Ιωαννίνων παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό και «απαιτεί ενίσχυση της περίφραξης των σχολείων, τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ή τοποθέτηση βραδινού σχολικού φύλακα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«Για να είναι μια Αντιπολίτευση σωστή και χρήσιμη πρέπει και η Διοίκηση να κάνει τα απαραίτητα απέναντι της.
Ουσιαστικά να κάνει το χρέος της.
Πράγμα το οποίο σίγουρα δεν κάνει η Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου. Αντιθέτως όχι απλώς ολιγωρεί αλλά ΠΑΡΑΒΑΤΕΙ, εφόσον λαμβάνει στο γραφείο Δημάρχου επιστολή διαμαρτυρίας για περιστατικά παραβίασης και βανδαλισμού στο 15ο_Νηπιαγωγείο_Χαλανδρίου από το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !!!
Η επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 21494/12-06-2024 στάλθηκε, όπως φανερώνει ο αριθμός πρωτοκόλλου, στις 12 Ιουνίου και ενώ έχει την σαφή οδηγία να κοινοποιηθεί προς κάθε δημοτική παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, όπως και στην Ένωση Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου, στους δεύτερους κοινοποιήθηκε αλλά στους πρώτους ποτέ !
Και μάλιστα αυτή ήταν η Τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε προς το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου.
Σηκώνουμε το γάντι στην ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΗ προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες και δημοσιοποιούμε κάποιες φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς ζητώντας, ως παράταξη «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», την λήψη μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχαν βρεθεί σε προαύλιο και σε τουαλέτες σχολείου μηχανισμοί από βόμβες ΜΟΛΟΤΟΦ !
Ζητάμε ή μάλλον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΡΑΔΙΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΑ.
Η παράταξη «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» είναι εκείνη που δημοσιοποίησε επίσης, πριν από ένα μήνα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία 4ο Δημοτικό και 4ο Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου.
Παρουσιάσαμε τα αιτήματα τους σε όλους τους Χαλανδραίους ως μοχλό πίεσης προς την Διοίκηση. Και πράγματι οι σχολικές επιτροπές έλαβαν τις διαβεβαιώσεις για την άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.
Μας ευχαρίστησαν θερμά για αυτό, αλλά εμείς βέβαια πράξαμε ότι οφείλει να πράξει μια ενεργός αντιπολίτευση.
Από την μεριά τους είχαν την πρόνοια να μας κοινοποιήσουν μόνοι τους τα αιτήματα τους και όχι να περιμένουν ότι η διοίκηση του Δήμου θα μας τα κοινοποιήσει.
Είναι αποδεδειγμένο, πλέον, ότι παρατάξεις σαν το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» τους χαλάνε το αφήγημα περί «παραδεισένιου δήμου που όλα βαίνουν υπέροχα, εύρυθμα, εξαιρετικά».
Βρέθηκαν κάποιοι που τους χαλάνε το παραμύθι και επισημαίνουν στον κόσμο ότι όλα τα παραμύθια κρύβουν και ένα δράκο στο τέλος!

Χάρης Ρώμας
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ”»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner