ΣΥΡΙΖΑ: Απολύθηκε και ο Γιώργος Τσίπρας από επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟ του κόμματος

0

Μετά ην απομάκρυνση από το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του Θανάση Θεοχαρόπουλου, του οποίου η συνεργασία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου έπαυσε, τον δρόμο πήρε τώρα και ο Γιώργος Τσίπρας. Ο κ. Γ. Τσίπρας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ενημερώθηκε ότι παύει η συνεργασία του, ως επιστημονικός συνεργάτης, με την ΚΟ του κόμματος.
«Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων», ανέφερε με σαφώς ειρωνικό τόνο, βάζοντας στο «στόχαστρο» τον Στέφανο Κασσελάκη και πρόσθεσε: «Η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας».
«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα
«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας.
Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας.
Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner