Στις 12 ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός – Αναβάλλεται το υπουργικό

0

Στις 12.00 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο υπουργικό σχήμα.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τον ανασχηματισμό
«Στις 11.30 θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός και η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται».

Ανασχηματισμός, τα ονόματα που ακούγεται ότι φεύγουν
Οι τελευταίες πληροφορίες για αλλαγές στα υπουργεία ήθελαν τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα να βρίσκεται εκτός κυβέρνησης, όπως και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Εκτός κυβέρνησης φημολογείται ότι θα βρεθούν, επίσης, ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης και ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ανασχηματισμός, τα ονόματα που ακούγεται ότι είναι υπό μετακίνηση
Υπάρχουν και ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είτε της αποχώρησης είτε της μετακίνησης σε άλλη θέση, όπως της υπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως.

Ανασχηματισμός, τα ονόματα που ακούγεται ότι θα μπουν στην κυβέρνηση
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα αποτελέσει τη δεξαμενή των προσώπων που θα ενταχθούν στο κυβερνητικό σχήμα και αναμένονται πολλές αλλαγές σε επίπεδο υφυπουργών με την είσοδο νέων προσώπων. Σε αυτά περιλαμβάνονται ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Κώστας Βλάσσης, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Χρήστος Κέλλας και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner