Μανώλης Χριστοδουλάκης: Αυτή την Κυριακή, συμμετέχουμε, αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ!

0

Αυτήν την Κυριακή, ψηφίζουμε για την ψυχή της Ευρώπης.

Δυναμώνουμε τους προοδευτικούς συσχετισμούς απέναντι στην Ευρώπη του εθνικού απομονωτισμού, αλλά και των συντηρητικών πολιτικών που διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή και καθιστούν τις κοινωνίες και τους λαούς μας ευάλωτους στον λαϊκισμό και την αντιδραστικότητα του ευρωσκεπτικισμού και της ακροδεξιάς.

Δίνουμε τη δύναμη στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες για μια σειρά από αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αφορούν άμεσα τη ζωή και την καθημερινότητα μας. Η κοινή ευρωπαϊκή στρατηγική για την άμυνα, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική. Οι συστηματικοί μηχανισμοί για τη σύγκλιση των κρατών έναντι των διακρατικών αλλά και ενδοκρατικών ανισοτήτων. Η μάχη για την πραγματική αλληλεγγύη της Ένωσης στην κοινή μεταναστευτική πολιτική, αντί να επωμίζεται το βάρος μόνο η πρώτη χώρα εισδοχής, όπως είναι η Ελλάδα. Η νέα κοινή αγροτική πολιτική που οφείλει να έχει στο επίκεντρο τον Έλληνα αγρότη και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η δικαιοσύνη στην πράσινη μετάβαση, ως το μοναδικό εργαλείο που εγγυάται τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης.

Μια Ευρώπη που θα συνεχίσει τα βήματα της πολιτικής της ομογενοποίησης, θα βρει ξανά την πυξίδα των μεγάλων οραματιστών ηγετών της, ώστε να καταστεί και πάλι το γεωπολιτικό επίκεντρο σε έναν κόσμο που αλλάζει, που γεννά κινδύνους και αστάθεια.

Αυτή την Κυριακή, στέλνουμε μήνυμα ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών στην Ελλάδα. Μήνυμα απέναντι στην κυβερνητική αλαζονεία του 41%. Μήνυμα απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές για την ακρίβεια και την οικονομία, για τη φορολογική πολιτική και την εργασία, την υγεία και την εκπαίδευση, το κράτος δικαίου και τα εθνικά μας ζητήματα.

Αυτή την Κυριακή, αναδεικνύουμε τη νέα ισχυρή, σοβαρή, συνεπή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου. Αναδεικνύουμε τη μοναδική εφικτή εναλλακτική αντιπρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.

Αυτή την Κυριακή, συμμετέχουμε, αποφασίζουμε για τη ζωή μας, για την πατρίδα μας μέσα σε μία ισχυρή και δίκαιη Ευρώπη.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner