Categories: Κοινωνία

Χαλάνδρι: Δριμύτατη επίθεση του Χάρη Ρώμα στρον Σίμο Ρούσσο για τον καταυλισμό του Νομισματοκοπείου

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» Χάρης Ρώμας στον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν και την ένταση που επικράτησε, την περασμένη Πέμπτη τα ξημερώματα, στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο (Περισσότερα ΕΔΩ & ΕΔΩ).
Στην μακροσκελή ανακοίνωση του κ. Ρώμα δεν λείπουν οι ιδιαίτερα σκληροί χαρακτηρισμοί προς τον κ. Ρούσσου, αλλά ούτε και η αναφορά στον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τις δηλώσεις του πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.
Γίνεται φανερό ότι η κόντρα μεταξύ δημάρχου κ. Ρούσσου και Αρχηγού της Ελάσσονος  Αντιπολίτευσης κ. Ρώμα αγριεύει και δεν γνωρίζουμε που θα φράσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ!
Όποιος ξέρει ένα, ΟΧΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ, Ρομά που να του έχω τάξει ότι θα τον χρηματίσω, να έρθει με τον συγκεκριμένο Ρομά και να το πει μπροστά μου, αν τολμάει!
Όποιος ξέρει μία, ΟΧΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ, οικογένεια Ρομά που να της έχω υποσχεθεί προεκλογικά χιλιάδες ευρώ να έρθει με την συγκεκριμένη οικογένεια και να το πει μπροστά μου, αν τολμάει !
Όποιος ξέρει κάποιον Ρομά, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, που να βεβαιώσει ότι εγώ, ο Χάρης Ρώμας, υποσχέθηκα στα μέλη της φυλής του ότι θα τους μοιράσω εκατομμύρια, αν ακυρωνόταν το πρόγραμμα του Δήμου, να έρθει να το πει μπροστά μου, αν τολμάει!
Μα αλήθεια, ποιος τολμάει να λέει αυτές τις τερατολογίες και να τις δημοσιεύει, μάλιστα, ως απάντηση σε αγανακτισμένη διαμαρτυρία κάποιας κυρίας στο FB;(Έχω όλο το υλικό και είναι μηνύσιμο)
Μα ένας τερατολόγος, φυσικά!
Θρασύτατος και οπαδός της Γκαιμπελικής λογικής :«Λέγε, λέγε ασύστολα ψέματα, κάτι θα μείνει στο τέλος!»
Μόνο που αυτός ο θρασύτατος αρχιψεύταρος δεν είναι ένα απλό τρολ αλλά ο πρώτος δημότης της πόλης.
Αυτός ο ίδιος που μου προσάπτει, χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής, ότι σαν Αντιπεριφερειάρχης σταμάτησα το σχέδιο μετεγκατάστασης των Ρομά, λέει, που είχε υπογράψει το 2019 ο Γιώργος Πατούλης.
Λες και είναι στη δικαιοδοσία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού να κάνει κάτι τέτοιο !
Ποια είναι η μοναδική ( ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ) αλήθεια;
Ότι λόγω του εύλογου ενδιαφέροντος μου για το Χαλάνδρι ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ, οι αρμόδιοι τεχνοκράτες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Αττικής, ότι το Πρόγραμμα Επιδοτήσεων Ενοικίων ( γιατί ποτέ δεν ήταν πρόγραμμα μετεγκατάστασης)πρέπει να σταματήσει προτού καλά-καλά ξεκινήσει, με προσταγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υποχρεώνει την οριστική παύση του.
Και αυτό γιατί θέλουν να διερευνήσουν κι άλλο τα σκάνδαλα του παρελθόντος, σε σχέση με τους Ρομά του καταυλισμού.
Επίσης γιατί υπάρχει και ορυμαγδός παραπόνων, για τους συγκεκριμένους Ρομά, από περίοικους.
Μου ανακοίνωσαν, έτσι απλά, την κατάργηση του προγράμματος και πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Γιατί ήταν ήδη ένας από τους στόχους μου για το Χαλάνδρι το να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα του καταυλισμού, όπως και να αντιμετωπιστεί μια άλλη χρόνια παθογένεια του Χαλανδρίου:
Να μπει εντός σχεδίου πόλεως η περιοχή ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Όπερ και εγένετο, τελικά. Για να δοθεί έτσι η ευκαιρία στον ίδιο θρασύτατο αρχιψεύταρο να επαίρεται ότι εκείνος το έκανε μόνος του. Δεν το έκανε, βέβαια, δέκα χρόνια πριν. Το έκανε τα τελευταία δύο που ασχολήθηκε με το πρόβλημα ο Χάρης Ρώμας.
Όποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε και όποιος ξέρει, ξέρει!
Ο ίδιος αυτός θρασύτατος αρχιψεύταρος γράφει στο FB ότι οι ιθύνοντες της Περιφέρειας σταματήσαμε την Χρηματοδότηση του Δημαρχείου και την Χρηματοδότηση του Κτηρίου Nobel για να τον πλήξουμε στις εκλογές.
Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι χιλιοπαρακάλεσα και επέμεινα να ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση αυτών των κτηρίων.
Για να πάρω τελικά την απάντηση από τους τότε συντρόφους και συνεργάτες μου :
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΝΟ ( αποκλειστικής Χρηματοδότησης της Περιφέρειας ) ΚΟΣΤΙΖΕΙ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!
Προσπαθεί να πείσει, το όποιο θρασίμι, ότι δήθεν ήταν στο χέρι μου να υπογράψω για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των έργων.
Δηλαδή ότι γεννά η αρρωστημένη φαντασία του το παρουσιάζει σαν δεδομένο.
Ποιοι μπορεί να πιστεύουν τέτοια χυδαία ψέματα ή τέτοιες αρρωστημένες φαντασιώσεις ;
Πολλοί που τον ψήφισαν, είναι η απάντηση .
Αλλά ξέροντας ότι έχει όλους τους μηχανισμούς προπαγάνδας και αυτοδιαφήμισης στα χέρια του, εδώ και χρόνια ( μηχανισμούς που πληρώνουν οι δημότες, βέβαια ) δεν θα τα βάλλω με τους ψηφοφόρους.
Με τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν τα βάζει εκείνος, προσβάλλοντας τους.
Γιατί τι άλλο κάνει όταν αυτοαποκαλείται πετυχημένος και ταυτόχρονα υποτιμά τον επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, άρα και τους 3.900, περίπου, ψηφοφόρους που τον προτίμησαν σε αυτήν ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;
Τι εννοεί : πήρανε την απάντηση τους στις εκλογές ;
Ποιος είναι, άραγε, πιο επιτυχημένος ; Ένας πολιτευτής που κατεβαίνει για πρώτη φορά σε εκλογές του Δήμου και παίρνει 15% ή ένας άλλος που πολιτεύεται πάνω από είκοσι χρόνια, με ψιλοανύπαρκτα ποσοστά, μέχρι να του πέσει τελικά το lotto και να καβαλήσει το κύμα των αγανακτισμένων, όταν τα αφεντικά του έσκιζαν τα μνημόνια στη χώρα με ένα άρθρο και ένα νόμο;
Έτσι έγινε Δήμαρχος ο αντιεξουσιαστής.
Αλλά δεν έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Σφήνωσε τα μεριά του στο θρόνο και όλη μέρα πληκτρολογεί εμμονικά για να γεμίσει την ζωή του αφενός και για να μην έχει άλλος την τελευταία κουβέντα αφετέρου.
Όπως ακριβώς γίνεται στα ολιγαρχικά καθεστώτα.
Καθεστώς, βέβαια!
Ο συγκεκριμένος, πρώην αντισυστημικός, ξέχασε την ΚΝΕ,
την ομάδα ‘’ Κοκκινοσκουφίτσα’’, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μια χαρά συστημικός παρουσιάστηκε σε όλα τα μεγάλα κανάλια, προεκλογικά.
Και μάλιστα στην πρωινή εκπομπή καναλιού, ο παρουσιαστής την επόμενη μέρα των εκλογών πανηγύριζε για την επιτυχία του ‘’αριστερού Δημάρχου’’ εφόσον μάλιστα, ο ανιψιός του παρουσιαστή ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την συγκεκριμένη παράταξη.
Από αντισυστηματισμό να φάνε και οι κότες !
Αυτός ο τύπος, λοιπόν, αν δεν τυφλώνονταν από τις εμμονές του θα έπρεπε να μου πει χίλια ευχαριστώ που εμφανίστηκα στο εκλογικό σκηνικό. Και χωρίς ουσιαστικά να με στηρίζει κόμμα, χωρίς να έχω παλιούς φίλους και συμμαθητές στην πόλη, χωρίς να έχω οικογένεια και συγγενείς, πήρα 15%.
Με ομάδα πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που και εκείνοι δεν είχαν ‘‘μπετονάρει’’ ψηφοφόρους από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Πήραμε αυτό το μεγάλο ποσοστό με το σπαθί μας και παρά την άφθονη λάσπη που μου έριξαν στο κεφάλι αντίπαλοι σαν και εκείνον . Αυτό το ποσοστό το άντλησα, κυρίως, από την ίδια δεξαμενή από όπου αντλεί η δεύτερη σε ψήφους παράταξη.
Εκείνοι βέβαια είναι παλιοί και έχουν φτιάξει εδώ και χρόνια την «πελατεία» τους .Δεν παύει, όμως, να ισχύει το γεγονός ότι με αυτούς, κυρίως, μοιραστήκαμε τις ψήφους με αποτέλεσμα να αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο στη διοικούσα για να «κάνει παιχνίδι» με τους δικούς της ψηφοφόρους.
Χίλια ευχαριστώ θα έπρεπε να μου πει, ο αχάριστος!
Όπως ένα μεγάλο ευχαριστώ θα έπρεπε να πει και στον Άδωνι Γεωργιάδη ! Ναι, αμέ !
Γιατί με το ακραίο ταπεραμέντο του ο Άδωνις γίνεται εύκολα κόκκινο πανί και συσπειρώνει τους οπαδούς και ψηφοφόρους των αντίπαλων παρατάξεων.
Και επιπλέον είναι εύκολο ο Άδωνις να γίνει αντικείμενο μονταζιέρας. Γιατί φυσικά μονταζιέρα χρησιμοποιήθηκε.
Δεν θα έκανε ποτέ την ανοησία ( μόνο χαζός δεν είναι ο Γεωργιάδης) να πει προεκλογικά, δημοσίως :
‘‘Αν εκλεγεί ξανά η τωρινή διοίκηση, η κυβέρνηση θα κόψει τις οικονομικές παροχές στο Χαλάνδρι’’
 Πώς θα τολμούσε να το πει;
Πώς θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο χωρίς να το ξέρει ο πρωθυπουργός;
Εγώ, την επίμαχο βραδιά, ήμουν απλά καλεσμένος, στη συγκέντρωση της ανθυποψηφίας μου.
Και βλέποντας μας μαζί ο Άδωνις είπε αυτό :
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΞΑΝΑ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΠΛΗ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ! ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ!
Έμεινε από την μονταζιέρα μόνο :
 θα μας βρει απέναντι του, θα τα βρει σκούρα!
Και οι λασπολόγοι αυτό το μετέτρεψαν ως εξής :
Ο Άδωνις και ο Ρώμας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ, αν βγει ξανά ο ίδιος δήμαρχος .
Μάταια προσπαθώ να πείσω κάποιους που διαμαρτύρονται ιντερνετικά, ότι κάτι τέτοιο δεν είχε νόημα να το πει σε μία συγκέντρωση με δεξιούς ψηφοφόρους .Γιατί να το πει ;
Για να συσπειρώσει τους ΗΔΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ;
Άλλωστε υπάρχουν εκατοντάδες μάρτυρες που μπορούν να διαβεβαιώσουν τι ακριβώς λέχθηκε εκείνη την βραδιά.
Αλλά, είπαμε, το θράσος και η παλιανθρωπιά είναι απύθμενα.
Ναι, του ίδιου αρχιψεύτη. Για να επανέλθω στην τελευταία μας διαμάχη που έφτασε, σχεδόν, να κατηγορεί ΕΜΕΝΑ για τους Ρομά του Χαλανδρίου.
Το άσπρο-μαύρο, δηλαδή!
Εμένα, που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκα δημόσια στη πόλη, εξέφρασα την αντίθεση μου για το αίσχος του καταυλισμού μέσα στον αστικό ιστό.
Εμένα, που από την πρώτη στιγμή καταδίκασα σθεναρά τις παραβατικότητες αυτών των ανθρώπων .
Εμένα, πήρε πρώτον τηλέφωνο ο Δήμαρχος Σπάτων -Αρτέμιδας-Λούτσας για να μου καταγγείλει την παράνομη εγκατάσταση οικίσκων στην περιοχή του.
Την κουτοπόνηρη πράξη που προσπάθησε να κάνει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου για να μεταγκαταστήσει κάποιους Ρομά και φυσικά κατέληξε σε μέγα φιάσκο.
Τους ‘’λούζεται’’ τώρα.
Αυτός, που εξέθρεψε την Λερναία Ύδρα, τώρα ότι κεφάλι και αν προσπαθεί να κόψει ξεπηδάνε άλλα δέκα!
Δε πα να τα ρίχνει στο Κράτος, στη Περιφέρεια, στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, σε εμένα, στον Θεό τον ίδιο.
Όλοι, εκτός από τους φανατικά και ιδεοληπτικά προσκείμενους, γνωρίζουν ότι είναι ο Δήμαρχος των Ρομά και έτσι θα μείνει τελικά στην ιστορία!
 Όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι χειροκροτητές του στις εκλογικές του αναμετρήσεις.
Όσο για τις διαμεσολαβήτριες, για τις οποίες κόπτεται, τον συμβουλεύω να τις συμβουλεύει να τους συμβουλεύουν !!!
Γι’ αυτό είναι διαμεσολαβήτριες, για να διαμεσολαβούν όταν κάποιοι Ρομά εκτρέπονται και να τους εξηγούν ότι δεν επιτρέπεται να παρανομούν και να προκαλούν.
Τελειώνοντας ξαναλέω ότι ουδέποτε πλησίασα κάποιον από αυτή την μικροκοινωνία.
Εκείνος μάζεψε τα ψηφαλάκια τους και κάποιοι άλλοι τα … αποφάγια τους..
Ουδεμία σχέση έχω .
Άλλο Ρώμας κι άλλο Ρομά !
Χάρης Ρώμας
Αντιπρόεδρος Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
”»

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Κώστας Λύρος: Θλιβερή Πανελλαδική πρωτιά η ακύρωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο πρώην Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» -…

8 ώρες ago

«Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» – Κώστας Βαφειάδης: Προβλήματα ασφαλείας στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Η δημοτική παράταξη «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Κώστα Βαφειάδη, με ανακοίνωσή της, επισημαίνει…

11 ώρες ago

Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου: Πρόγραμμα Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανακοινώνει με χαρά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το…

12 ώρες ago

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Βραδιές θερινού σινεμά για μικρούς και  μεγάλους στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Πεύκης!

Το προαύλιο του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκης (Λεωφόρος Ειρήνης 34) αυτόν τον μήνα γίνεται ο…

13 ώρες ago

Χαλάνδρι: Προετοιμασία και ενημέρωση ενόψει σεισμικού κινδύνου

Το πρώτο βήμα σε μια σειρά κινήσεων που θα ακολουθήσουν απο την Πολιτική Προστασία του…

15 ώρες ago