Categories: Κοινωνία

Αγρίνιο: Μεθυσμένοι Ρομά άνοιξαν το κεφάλι εστιάτορα γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό – «Με χτύπησαν στο κεφάλι, έχω 12 ράμματα», λέει ο εστιάτορας

Ακραίο περιστατικό βίας σημειώθηκε  στο Παναιτώλιο Αγρινίου με μεθυσμένους Ρομά να ξυλοκοπούν άγρια τον 52χρονο ιδιοκτήτη εστιατορίου, τα μεσάνυχτα, επειδή ήταν δυσαρεστημένοι με το φαγητό, με τον ίδιο να δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ότι το περιστατικό που έχει προξενήσει πολύ μεγάλο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.
Συγκριμένα τρεις μεθυσμένοι Ρομά χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, γιατί δεν τους έφτιαξε την παραγγελίας όπως ακριβώς του την παρήγγειλαν.

Οι ρομά του τηλεφώνησαν και παρήγγειλαν πίτες και όπως ισχυρίζονται πι ίδιοι, μετά από μισή ώρα που τους τις παρέδωσε, είχε ξεχάσει να βάλει κρέας στην μία από αυτές. Εκείνος τους απάντησε ότι δεν πιστεύω να έχω κάνει τέτοιο λάθος αλλά ακόμα κι αν έχει γίνει θα το διορθώσουμε. Θα σας στείλω εκ νέου την παραγγελία και τους είπε ότι από δω και πέρα δεν θέλω να σας έχω πελάτες.
Φαίνεται ότι αυτή η δήλωση του επιχειρηματία εξόργισε την παρέα των τριών Ρομά που ήταν κατάσταση μέθης, η οποία πήγε στο εστιατόριο και ένας εξ αυτών τον χτύπησε τον 52χρονο με γκλοπ στο κεφάλι ενώ έτερος τον γρονθοκόπησε στο μάτι.

Εστιάτορας: Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα
«Σταματάει ένα αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί. Κατεβαίνει ένας και μου επιτίθεται και την ώρα που τον απώθησα, φώναξε άλλους δύο με γκλοπ, ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο και άρχισαν να με χτυπάνε. Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα, με χτύπησαν και στα χέρια και το πρόσωπο» δήλωσε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στον Alpha.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα Σάββατο πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στο Παναιτώλιο, στα σπίτια των τριών εμπλεκόμενων και συγγενικών προσώπων τους, ενώ οι δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν ασύλληπτοι προς ώρας.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Formula 1: Ανέλπιστος νικητής ο Ράσελ στο GP Αυστρίας μετά από τρομερή μονομαχία και σύγκρουση του Φερστάπεν με τον Νόρις!

Το γκραν πρι της Αυστρίας ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό στην εξέλιξή του και είχε έναν ανέλπιστο νικητή! Ο Τζορτζ Ράσελ επικράτησε…

1 ώρα ago

Κι επίσημα υποψήφιος ο Γερουλάνος – Το «τρίπτυχο ευθύνης» που κατέθεσε [Φωτο]

Με ενοτικά μηνύματα ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την ηγεσία…

3 ώρες ago

Απάντηση Δούκα στον Ανδρουλάκη: Μπαίνω μπροστά για να κάνω το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη [Βίντεο – Φωτο]

Με τον οδικό χάρτη του Νίκου Ανδρουλάκη, δηλαδή για εκλογές στις 6 και 13 Οκτωβρίου, συμφώνησε…

4 ώρες ago

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ [Βίντεο – Φωτο]

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε όσους θα διεκδικήσουν τη…

4 ώρες ago

O Εμμανουήλ Καραλής έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ. στο Πανελλήνιο ανοικτού στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5.93 μέτρα, σημείωσε το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί…

17 ώρες ago

93η Γενική Συνέλευση ΔΟΕ – Αποτελέσματα εκλογών [Φωτο]

Ολοκληρώθηκαν σήμερα,  με την εκλογική διαδικασία, οι τετραήμερες εργασίες της 93ης Γενικής Συνέλευσης της Διδασκαλικής…

1 ημέρα ago