Categories: Πολιτική

Τσακώθηκε ο Κασσελάκης με δημοσιογράφο στη Ρόδο γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις και αποχώρησε από το στούντιο [Ηχητικά – Βίντεο]

Σε καβγά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice, με τον κ. Κασσελάκη να εγκαταλείπει αγριεμένος το στούντιο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Στέφανος Κασσελάκης και η δημοσιογράφος διαφώνησαν σε αρκετά σημεία, όπως για τον τζίρο των τουριστικών επιχειρήσεων και για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου, καθώς και για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το στούντιο λέγοντας φανερά ενοχλημένος «πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα». Η δημοσιογράφος απάντησε «δεν είπα για όλα», με τον Στέφανο Κασσελάκη να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει «για όλα, για όλα».
Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας για τον τουρισμό στη Ρόδο υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι», με τη δημοσιογράφο να του απαντά: «Δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%».
«Στον τζίρο ή το κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο να απαντά, «δεν είμαι στα λογιστικά τους» και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει, «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μην μιλάμε».
«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά, «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;».

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τη συνομιλίτρια του να παρατηρεί, «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».

O ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice για Κασσελάκη: «αλαζονικός, είρωνας, εριστικός αλλά και φοβικός», «Υπέρμετρα αλαζονικός, είρωνας, εριστικός αλλά και φοβικός απέναντι στις ερωτήσεις του Real Voice, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Πρωινό Xpress”  της Ρένας Παυλάκη, όπου επέδειξε μια στάση αήθη για πολιτικό αρχηγό., Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε πρωτοφανή για πολιτικό πρόσωπο επιθετικότητα και αγένεια στην προσπάθειά του να καλύψει το πολιτικό του έλλειμμα και την άγνοιά του για τα τοπικά ζητήματα. Επεδίωξε να έχει ένα μονόλογο με γενικότητες  αφορισμούς και συνθηματολογία,  κενή περιεχομένου, εμποδίζοντας τη δημοσιογράφο να του απευθύνει ερωτήσεις και να πάρει απαντήσεις για το πρόγραμμα του κόμματος ενόψει Ευρωεκλογών. Παράλληλα, έδειξε εντυπωσιακή άγνοια για τα ζητήματα που ο ίδιος έθετε και αντέδρασε με πολύ μεγάλο εκνευρισμό όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι δεν έχει ενημερωθεί σωστά για τα τοπικά ζητήματα από εκείνους που όφειλαν να τον ενημερώσουν., Ο εκνευρισμός του Στέφανου Κασσελάκη χτύπησε κόκκινο όταν η δημοσιογράφος υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που το 2015 εκχώρησε στην τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, πλήγμα που δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο., O εκνευρισμός του κορυφώθηκε όταν στον ισχυρισμό του ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρσι μετά τις φωτιές, η δημοσιογράφος  του επισήμανε ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση διότι καμπάνια ειδική υπήρξε και  μάλιστα είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη. Αποτέλεσμα ήταν, ο Στέφανος Κασσελάκης να χάσει τον έλεγχο και φανερά εκνευρισμένος, να εγκαταλείψει το στούντιο,  αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός σε δήλωσή του αναφέρει:
«Μετά το «δεν είσαι λογιστής μου» στον κ. Ευαγγελάτο και τη διακοπή συνέντευξης μόλις ένιωσε να πιέζεται από ερώτηση της κ. Χρηστίδου, ο κ. Κασσελάκης σήμερα έδειξε για μία ακόμη φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία. Αφού επιτέθηκε κατ’ επανάληψη σε δημοσιογράφο τοπικού ραδιοφώνου της Ρόδου, διέκοψε τη συνέντευξη και αποχώρησε εκνευρισμένος επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις. Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού 2.0.
Ελπίζουμε οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, των οποίων τις εκθέσεις εργαλειοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντώντας τη χώρα και ενορχηστρώνοντας ψηφίσματα εναντίον της, να μην έχουν συνεργάτες στη Ρόδο.
Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επιδείξει διαχρονικά τόση «ευαισθησία» σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου, φτάνοντας εσχάτως στο σημείο να ζητούν και κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων!
Δυστυχώς το θράσος, η υποκρισία και η αλαζονεία δεν έχουν όριο
».

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεργάτης του γαλάζιου περιφερειάρχη η Παυλάκη
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε μέσω διαρροών ότι η κυρία Παυλάκη είναι διευθύντρια του γραφείου τύπου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – την ελέγχει η ΝΔ-, αλλά και διευθύνουσα σύμβουλος στην εταιρεία Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου ΑΝΔΩ ΑΕ. Όπερ σημαίνει ότι λειτούργησε ως κομματικό στέλεχος της ΝΔ και όχι ως δημοσιογράφος απέναντι στον κ. Κασσελάκη.

Άλλοι επισήμαιναν ότι η κυρία Παυλάκη είχε προκαλέσει σάλο πέρσι με τις «ανταποκρίσεις» της σε αθηναϊκά, πανελλαδικής εμβέλειας μέσα, για τις πυρκαγιές που ισοπέδωσαν τη Ρόδο, όταν αποκρύβοντας ουσιαστικά ότι είναι συνεργάτης του περιφερειάρχη υποστήριζε ότι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα κάνει όλα καλά!

Ο Κασσελάκης για την καμπάνια μετά τις φωτιές στη Ρόδο (Ηχητικό)

Ο Κασσελάκης για τους μειωμένου συντελεστές στα νησιά (Ηχητικό)

Δείτε σε βίντεο Real Voice 99.5 τη συνέντευξη

 

 

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Κώστας Λύρος: Θλιβερή Πανελλαδική πρωτιά η ακύρωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο πρώην Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» -…

10 ώρες ago

«Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» – Κώστας Βαφειάδης: Προβλήματα ασφαλείας στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Η δημοτική παράταξη «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Κώστα Βαφειάδη, με ανακοίνωσή της, επισημαίνει…

13 ώρες ago

Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου: Πρόγραμμα Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανακοινώνει με χαρά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το…

14 ώρες ago

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Βραδιές θερινού σινεμά για μικρούς και  μεγάλους στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Πεύκης!

Το προαύλιο του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκης (Λεωφόρος Ειρήνης 34) αυτόν τον μήνα γίνεται ο…

15 ώρες ago

Χαλάνδρι: Προετοιμασία και ενημέρωση ενόψει σεισμικού κινδύνου

Το πρώτο βήμα σε μια σειρά κινήσεων που θα ακολουθήσουν απο την Πολιτική Προστασία του…

16 ώρες ago