Οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού γιόρτασαν το Conference League στον… φλεγόμενο Πειραιά και αποθεώθηκαν από χιλιάδες κόσμου!

0

Το ανοιχτό πούλμαν με τους παίκτες του Ολυμπιακού έφτασε τα ξημερώματα (!!!) της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εκεί όπου χιλιάδες κόσμου υποδέχθηκαν αποθεωτικά τους θριαμβευτές του Conference League.


Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στον τελικό της «OPAP Arena», κατέκτησε το Conference League και «τρέλανε» τον κόσμο του, δίνοντάς τους το έναυσμα να ξεχυθούν στους δρόμους και να χαρούν με την ψυχή τους τη μεγαλύτερη επιτυχία του αγαπημένου τους συλλόγου.


Το πάρτι άρχισε με τη λήξη του ματς και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Περίπου σαράντα λεπτά μετά τις τέσσερις το ανοιχτό πούλμαν της «ερυθρόλευκης» φιέστας έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Εκεί, χιλιάδες κόσμου έδωσαν το βροντερό «παρών» και αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, μετατρέποντας τη νύχτα σε… μέρα με τα καπνογόνα τους και τραγουδώντας δυνατά, επιφυλάσσοντας μια – πανάξια – υποδοχή ηρώων στους ποδοσφαιριστές τους. Εκείνοι παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι την απίθανη ατμόσφαιρα και αποθανάτιζαν με τα κινητά τους τις στιγμές που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.


Στη συνέχει οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τη θέση τους στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Φορτούνη αρχικά να απευθύνονται στον κόσμο τους και στη συνέχεια να σηκώνουν μαζί το τρόπαιο του Conference League υπό «ερυθρόλευκη» φρενίτιδα και τον ήχο του εμβληματικού «We Are The Champions» των Queen. «Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, για τον Πειραιά μας, για την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα, οι παίκτες, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω όλη η Ελλάδα», ανέφερε συγκινημένος ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ο αρχηγός, Κώστας Φορτούνης,  δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, κάναμε έναν άθλο, σάς ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά».


Το πάρτι φυσικά δεν θα μπορούσε να σταματήσει εκεί. Ο Κώστας Φορτούνης, πιο ευτυχής από ποτέ, ανέλαβε ρόλο οργανωτή της… κερκίδας και έκανε τον μαέστρο στα συνθήματα που ομάδα και κόσμος τραγουδούσαν με μια φωνή, με το περίφημο «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό», να ξεχωρίζει. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως την αποθέωση – μετά από πρωτοβουλία του Φορτούνη – γνώρισε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που κράτησε και καπνογόνο, ενώ το μικρόφωνο πήρε και ο «αρχιτέκτονας» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έδωσε το σύνθημα για περισσότερες ιστορικές στιγμές, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι το πρώτο, αλλά ελπίζω να μην είναι το τελευταίο»!

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner