Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους μας ενόψει του τελικού

0

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους της για την ασφαλή μετάβασή τους στο στάδιο OPAP Arena, της Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει του αυριανού  τελικού του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Φίλες και φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,
Το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Fiorentina στον τελικό του UEFA Europa Conference League στο OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Από τη διοργανώτρια Αρχή UEFA και την Αστυνομία συναποφασίστηκαν αυστηρά μέτρα ελέγχου και πρόληψης σχετικά με την ασφαλή και ομαλή πρόσβαση των φιλάθλων μας στο γήπεδο.
Όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας που έχουν εξασφαλίσει νόμιμο εισιτήριο, κόκκινου και λευκού χρώματος, μπορούν να συγκεντρώνονται από τις 12:00 στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στο Νέο Φάληρο, ο οποίος θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος (Fan Meeting Point). Η μετακίνηση προς το γήπεδο θα πραγματοποιηθεί οργανωμένα και μαζικά μέσω συρμών του ΗΣΑΠ, που θα λειτουργήσουν αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό από τον σταθμό Φάληρο μέχρι τον σταθμό Περισσός, από τις 18:00 της ημέρας του τελικού.
Παρακαλούμε τον φίλαθλο κόσμο μας να βρεθεί στο ΣΕΦ το συντομότερο δυνατόν ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του, με δεδομένο ότι ο τελευταίος συρμός από το Φάληρο για τον Περισσό θα αναχωρήσει στις 20:45.
Για την είσοδό τους στο συρμό, οι φίλαθλοι θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το νόμιμο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Απαγορεύονται σακίδια μεγαλύτερα της διάστασης Α4. Τονίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η χρήση των συρμών που θα τους μεταφέρουν στον σταθμό του Περισσού και στη συνέχεια πεζή διανύοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο γήπεδο την ημέρα του τελικού.
Για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα, έχει προβλεφθεί από τη διοργανώτρια Αρχή UEFA να διατεθούν minivans της UEFA με σχετικές σημάνσεις στο σημείο που καταφθάνουν τα τρένα (ΗΣΑΠ Περισσός), ώστε να τους μεταφέρουν στο γήπεδο, και να μη χρειαστεί να διανύσουν την απόσταση που θα διανύσουν οι υπόλοιποι φίλαθλοι, η οποία υπολογίζεται 10-15 λεπτά.
Τέλος, θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι ο Δήμος Πειραιά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τοποθετήσουν γιγαντοοθόνες σε τρία σημεία του Πειραιά, από όπου οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό. Τα σημεία αυτά είναι τα εξής:

  1. Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
  2. Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας)
  3. Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια)

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, τα μέτρα θα είναι αυξημένα με αυστηρούς προελέγχους και ελέγχους τόσο στα παραπάνω σημεία συγκέντρωσης των φιλάθλων, όσο και κατά τη διαδρομή προς το γήπεδο.
Θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου στις οποίες θα διενεργούνται σωματικές έρευνες και σε περίπτωση εντοπισμού οποιουδήποτε απαγορευμένου αντικειμένου ή ουσιών (ναρκωτικά, αιχμηρά αντικείμενα, εύφλεκτα αντικείμενα, λέιζερ, πανό με υβριστικό περιεχόμενο, ρόπαλα, κοντάρια, αλκοολούχα ποτά) και γενικά αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα, τα άτομα θα απομακρύνονται από τον χώρο.
Φίλαθλοι, ας ακολουθήσουμε τις συστάσεις και ας απολαύσουμε τον μεγάλο τελικό σαν να είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή, βοηθώντας όλοι μας να κυλήσουν τα πάντα ομαλά

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner