Κλειστά σχολεία στη Νέα Ιωνία  και Νέα Φιλαδέλφεια την Τετάρτη 29/5, λόγω τελικού του Conference League

0

Τα σχολεία στη Νέα Ιωνία δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη (29/5), ημέρα διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα που θα κρίνει τον τίτλο στο Conference League, όπως ενημέρωσε η δημοτική Αρχή.
«Mε αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα “UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE” στο γήπεδο “AEK ARENA” και για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των γονέων και των μαθητών της περιοχής, με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29/5/2024
», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας και με απόφαση του δημάρχου οι βρεφονηπιακοί & παιδικοί σταθμοί «θα λειτουργήσουν από τις 07:00 το πρωί έως τις 13:00 λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των έκτακτων μέτρων που θα ισχύσουν την ημέρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου την Τετάρτη 29/05/2024».

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στη Νέα Φιλαδέλφειας την Τετάρτη (29/5), λόγω διεξαγωγής του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με έγγραφό του, είχε κάνει γνωστή εδώ και ημέρες την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία της πόλης την ημέρα του τελικού.
Τουτό φαίνεται και σε έντυπο Βεβαίωση του Δήμου που αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Βεβαιώνεται ότι την τετάρτη 29 Μαΐου 2014 τα σχολεία του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των έκτακτων μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού UEFA Europa Conference League βάση της υπ αριθμ. 257/2024 απόφασης δημάρχου.
Η παρούσα χορηγείται για κάθε νόμιμη χρήση».
Επιπλέον κλειστά θα είναι όλα τα δημοτικά κτίρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του οικείου Δήμου
«Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Conference League στην πόλη μας, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχει ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία, ΟΛΑ τα δημοτικά κτίρια θα παραμείνουν κλειστά

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner