Άγρια συμπλοκή οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο – Δίνει μάχη για τη ζωή του ένα άτομο

0

Βάφτηκε με αίμα το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο αφού, το βράδυ του Σαββάτου (25/05), σημειώθηκε άγρια συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 12 ανθρώπων – ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Berliner Zeitung, η συμπλοκή σημειώθηκε στο Prenzlauer Berg. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 12 άτομα τραυματίστηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Alleeεννέα ελαφρά, δύο σοβαρά, ενώ ένας ακόμη δίνει μάχη για τη ζωή του.


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι γερμανικές Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.
Το πυροσβεστικό σώμα του Βερολίνου, ανέφερε ακόμα ότι συνολικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε 12 άτομα, με τα εννέα να φέρουν ελαφρά τραύματα.
Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτασαν πολλά ασθενοφόρα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Κυριακή στις 18:00 θα παίξει ο Ολυμπιακός με τη Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner