«Χαλάνδρι στο Φως» – Χάρης Ρώμας:  Αμέριστη συμπαράσταση στους συμβασιούχους του προγράμματος 55plus (1+1) – NO PASARAN!!

0

Ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» και Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευση Χάρης Ρώμας εκφράζει, για άλλη μια φορά (προηγούμενη ΕΔΩ), τη συμπαράσταση του στους συμβασιούχους εργαζόμενους άνω των 55 ετών του προγράμματος 55(1+1) και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δηλώνει τη δυσαρέσκεια του για την ανάλγητη συμπεριφορά του κατά τα αλλά αριστερόφρων δημάρχου Χαλανδρίου!!» .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!! NO PASARAN
!!
Ποιός ανάλγητος νεοφιλελεύθερος Δήμαρχος στέλνει στην ανεργία συμβασιούχους εργαζόμενους άνω των 55 ετών, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής τους (75%) το καλύπτει ο ΔΥΠΑ(πρώην ΟΑΕΔ);
Ποιός Δεξιός σκληρός αυτοδιοικητικός άρχοντας πετάει στο δρόμο ανθρώπους που λόγω του προγράμματος (1+1) με το οποίο προσελήφθησαν θα μπορούσαν να παραμείνουν εν ενεργεία στο δήμο τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο;
Ποιός «δράκος» εξουσιαστής της συντηρητικής παράταξης δεν σκέφτεται ότι οι άνθρωποι αυτοί, που ουσιαστικά απολύει, χωρίς τον ένα επιπλέον χρόνο εργασίας δεν μπορούν ούτε καν να εγγραφούν στο ταμείο ανεργίας, άλλοι που μαζεύουν ένσημα για να βγουν στη σύνταξη δεν θα βγουν και ότι κανείς στον ιδιωτικό τομέα δεν θα προτιμήσει να προσλάβει εργαζόμενους αυτής της ηλικίας άρα θα παραμείνουν στο «πουθενά»;
Ποιός άσπλαχνος Νεοδημοκράτης διοικητικός επιδεικνύει τόσο μεγάλη έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας;
ΜΑ ΟΧΙ!
Δεν είναι Νεοδημοκράτης,ούτε ακροδεξιός φασίστας
.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
πρώην  ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκλεγμένος στη συνέχεια με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δεν είναι δυνατόν,θα μου πείτε.
Σε ποιόν ιδιότυπο δήμο  μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα εξωφρενικά;
ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΟΛΩΝ,ΦΥΣΙΚΑ.
 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!
Αντίδραση υπάρχει;
Υπάρχει και θα γίνει και μεγαλύτερη στο άμεσο μέλλον.
ΤΟ «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 55(1+1) ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΊ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΥΓ: Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε η μέρα που θα πω σε αριστερή διοίκηση αυτό που έλεγε η «πασιονάρια», *Ντολόρες Ιμπάρρουρι : (#Isidora_Dolores_Ibárruri_Gómez, 9 Δεκεμβρίου 1895 – 12 Νοεμβρίου 1989), στους ταγματασφαλίτες του δικτάτορα Φράνκο: #NO_PASARAN!!!#ΔΕΝ_ΘΑ_ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!
                                                                                      Χάρης Ρώμας
                                   Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
                                        Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ»

Ντολόρες Ιμπάρρουρι (ισπανικά: Isidora Dolores Ibárruri Gómez, 9 Δεκεμβρίου 1895 – 12 Νοεμβρίου 1989), περισσότερο γνωστή ως Πασιονάρια (Λουλούδι του πάθους), ήταν Ισπανίδα κομμουνίστρια πολιτικός καταγόμενη από τη Χώρα των Βάσκων.
«Οι φασίστες δεν θα περάσουν!». Η τελευταία φράση της («No Pasaran!» στα ισπανικά) έγινε σύνθημα των Δημοκρατικών στην Ισπανία και απέκτησε διαχρονική ισχύ. Σε μια άλλη ομιλία, απευθυνόμενη σε γυναικείο ακροατήριο, είπε: «Είναι καλύτερα να είστε χήρες ηρώων, παρά σύζυγοι δειλών».
Πηγή: https://www.sansimera.gr/biographies/1865

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner