Categories: Αθλητισμός

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Τελικό του Conference League -Κάλεσμα της Θύρας 7 για συγκέντρωση στο Μοναστηράκι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού «που θα βρεθούν στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena», για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League, θα δείξουν απόλυτο σεβασμό στην έδρα του τελικού» και εκφράζει την ελπίδα ότι «δε θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά ή φθορά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί. Και αν υπάρξει θα είναι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα αναλάβει το κόστος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
«ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι τυχεροί φίλαθλοί μας που θα βρεθούν στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena», για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League, θα δείξουν απόλυτο σεβασμό στην έδρα του τελικού.
Οι φίλαθλοι του 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα ζήσουν αυτήν την κορυφαία στιγμή του Συλλόγου προστατεύοντας με την παρουσία τους το κύρος του Θρύλου στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα γιορτάσουν την ιστορική παρουσία μας σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και την ασταμάτητη φωνή μας, θα βάλουμε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, για να τους ωθήσουμε στη νίκη!
Ταυτόχρονα οι φίλαθλοί μας για μία ακόμα φορά θα απολαύσουν τον παγκόσμιο θαυμασμό για τον τρόπο που βοηθούν την ομάδα μας.
Μπροστά σε ποδοσφαιρικούς Θρύλους του παρελθόντος μας, μπροστά σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, θα δείξουμε το «ερυθρόλευκο» μεγαλείο του Συλλόγου μας!
Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά ή φθορά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί. Και αν υπάρξει θα είναι η 
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα αναλάβει το κόστος.
Οφείλουμε ΟΛΟΙ να σταθούμε στο ύψος του 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που σηκώνει στις πλάτες του το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οφείλουμε όλοι να διαφημίσουμε τον τόπο μας και με οδηγό τον εκπληκτικό τελικό του UEFA Super Cup στο «Γ. Καραϊσκάκης» που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια, η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει έναν ακόμα μεγάλο Ευρωπαϊκό τελικό!
Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει μια αξέχαστη ποδοσφαιρική γιορτή

Παράλληλα η Θύρα 7 με μια μακροσκελή ανακοίνωση δίνει ραντεβού με όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού την ημέρα του τελικού του Conference League (29/05) στο Μοναστηράκι
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7
«Η μέρα που περίμεναν τόσες γενιές Ολυμπιακών, είναι προ των πυλών! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ σύλλογος που γέννησε αυτός ο τόπος, αυτός που γεννήθηκε στον Πειραιά, ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και ΓΕΜΙΣΕ την τροπαιοθήκη του με ευρωπαϊκούς και διεθνείς τίτλους ΣΕ ΟΛΑ τα αθλήματα! ΤΩΡΑ ήρθε η στιγμή για το τελευταίο πετράδι στο ΣΤΕΜΜΑ του! Έναν ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο! “Να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό…”, ήταν ο ΟΡΚΟΣ που δόθηκε!
Ένα σύνθημα που γράφτηκε το ’99 στο καράβι, στο γύρνα απ’ το Τορίνο και 25 χρόνια μετά περνώντας από συμπληγάδες, μεγάλες χαρές αλλά και πίκρες έγινε πραγματικότητα! ΘΑ ΔΟΥΝ μαζί με εμάς ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ τον Θρύλο μας στον τελικό…
Ίσως η μοίρα τα έφερε έτσι, αυτός ο τελικός να γίνει στην Αθήνα! Αυτό απο μόνο του, μας δημιουργεί μια τεράστια υποχρέωση! Στο σημείο συνάντησης που έγινε η αφετηρία για δεκάδες ΘΡΥΛΙΚΕΣ πορείες στα 80’s και τα 90’s, εκεί που ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ τα μεγαλύτερα ονόματα του οπαδικού μας κινήματος αλλά και οι απλοί στρατιώτες της ΘΥΡΑΣ 7,στο Μοναστηράκι!
Από εκεί ξεκινάμε όλοι μαζί ειρηνικά, μια ερυθρόλευκη λαοθάλασσα που θα γεμίσει όλη την πόλη. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ προς όλους αυτούς που κράτησαν τον Ολυμπιακό δυνατό ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ αγωνιστικά ,αλλά συνάμα ΛΑΜΠΡΑ ΟΠΑΔΙΚΑ του χρόνια! Στα χρόνια που μας σφυριλάτησαν για να ακολουθήσει, Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αυτοκρατορία που κρατά ως τις μέρες μας!
Είναι καθήκον προς αυτούς, που ήταν πάντα εκεί στην ανηφόρα προς την Αλεξάνδρας, στο γεφυράκι του Περισσού, στα πούλμαν για την Θεσσαλονίκη! ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!
Μαζί είναι και ένας ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ για όσους δεν είναι πια εδώ,αλλά θα είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ στην πορεία προς την Φιλαδέλφεια! Θα έχουμε μαζί μας στην πρώτη σειρά, τον Ακροβάτη, τον Τάκη Βουκελάτο, τον Αττίλιο, τον Χρούμπες, τον Λιοφάγο, τον Σωτηράκη και δεκάδες άλλους που δεν πρόλαβαν να δουν τον Θρύλο στην μεγαλύτερη νύχτα των 100 χρόνων του! Αλλά μην γελιέστε θα είναι κι αυτοί εκεί, μαζί με τους 21!
Θα ξαναφορέσει, βτην ιερή και ματωμένη ερυθρόλευκη ο Νίκος Γόδας από το πρωί και θα μας κοιτάει από ψηλά! Θα είναι και τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ που θα κάνουν την δική τους εξέδρα μέσα στη φυλακή! Μας περιμένει το ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ κέντρο της Αθήνας, αυτό που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ολυμπιακών, στην Αναξαγόρα, στην Χαλκοκονδύλη, στον Άρη στην Πλάκα…
Μας περιμένει η πλατεία στο Μοναστηράκι, μας περιμένει η Αθηνά, η Πατησίων, η Νέα Φιλαδέλφεια! Στις 29 Μαΐου φοράμε ΟΛΟΙ την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε από εκεί, μπορεί λίγο μεθυσμένοι, ΣΙΓΟΥΡΑ λίγο βουρκωμένοι που θα ζήσουμε την μεγαλύτερη νύχτα της ζωής μας, πιανόμαστε αλυσίδα και πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να γίνει πραγματικότητα αυτό που έγινε σύνθημα από εμάς σε κάποιες “μαύρες” ευρωπαϊκές νύχτες 20+ χρόνια πριν… Τότε που οι δυσκολίες αντί να μας απογοητεύουν,
ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ-μέσα από την λατρεία μας στον ΕΦΗΒΟ- ΣΕ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΠΙΣΤΗ!
“Με ένα όνειρο τρελό…”
ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ! ΟΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7!
»

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Άγγελος Τζίτζιρας*: Έρευνα στα βάθη της Ανατολίας με το πρόγραμμα Erasmus

Τα προγράμματα Erasmus μπορούν να προσφέρουν τεράστιες ευκαιρίες και προσόντα σε όσους φοιτητές αποφασίζουν να…

8 ώρες ago

Ο Χάρης Δούκας δηλώνει «παρών» στη μάχη για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κάνει παρέμβαση, μέσω συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», για…

17 ώρες ago

Πασκάλ Μπρυκνέρ: Ο Μακρόν με την απόφασή του για πρόωρες εκλογές στη Γαλλία «έριξε βόμβα διασποράς»

Την γνώμη επιφανών Γάλλων διανοουμένων -μεταξύ των οποίων και του διάσημου φιλοσόφου Πασκάλ Μπρυκνέρ (Pascal…

1 ημέρα ago

Δήμος Αθηναίων: Μέχρι το 2030 θα παράγουμε καθαρή ενέργεια – Ιδρύθηκε η Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών “ΦΑΕΘΩΝ”

Κατά την 20η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, αποφασίστηκε η ίδρυση της…

1 ημέρα ago

Σωτήρης Ζώτος: Δεν είναι ισχυρή και σταθερή μια Κυβέρνηση μειοψηφίας στον Ελληνικό λαό.

Με 28% στους ψηφοφόρους,13% στο εκλογικό σώμα, αλλά 52,66% στο Κοινοβούλιο, ο Μητσοτάκης, θα συνεχίσει…

1 ημέρα ago

Παύλος Χρηστίδης: Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάλαβε τίποτα από την λαϊκή αποδοκιμασία της κυβέρνησης του στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του για τον ανασχηματισμό αναφέρει ότι ο…

1 ημέρα ago