«Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» – Γιάννης Μυλωνάκης : Πολλά λόγια, αλλά απάντηση δεν έδωσε ο κ. Σταθόπουλος για το κολυμβητήριο

0

Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» , που διοικεί τον Δήμο, απάντησε άμεσα σε όσα της καταμαρτυρεί με ανακοίνωσή η παράταξης του Γιάννη Σταθόπουλου, «Νίκης Πολιτών» σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το πολύπαθο Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά η απάντηση του δημάρχου Γ. Μυλωνάκη
«Ο κ. Σταθόπουλος με μια μακροσκελή του ανακοίνωση σχετικά με το κολυμβητήριο, αποκηρύσσει από τη μια πλευρά την παρελθοντολογία, όπως ο ίδιος την φαντάζεται και αμέσως μετά πηγαίνει άστοχα ακόμη πιο πίσω στο παρελθόν.
Προς ενημέρωσή του δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα απλό θέμα Κτηματολογίου.
Θα το είχε διαπιστώσει και ο ίδιος, αν επί των ημερών του και συγκεκριμένα από τις 21-5-2018 όταν ενημερώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία για το ζήτημα, είχε κινηθεί άμεσα για την επίλυσή του. Όμως προτίμησε να μην κάνει τίποτε και να κληρονομήσει σε επόμενους και μεθεπόμενους τα προβλήματα.
Μπορεί η αλήθεια να ενοχλεί τον κ. Σταθόπουλο, αλλά θα πρέπει να την ανεχθεί, αφού και ο ίδιος τη διαμόρφωσε.
Τη διαφορά με το αποτυχημένο παρελθόν μπορεί να την κάνει μόνο η κατασκευή του έργου. Και για αυτό εργαζόμαστε με σχέδιο και αποφασιστικότητα
»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner