Χάρης Ρώμας: Όταν τσουγκρίζουμε αυγά, δεν (πολυ)τσουγκρίζουμε παρατάξεις

0

Αντιπροσωπεία της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως», με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα έδωσε το παρόν στις καθιερωμένες μετα-πασχαλινές εκδηλώσεις, τα «τσουγκρίσματα», στα τρία ΚΑΠΗ του Χαλανδρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως»
«Καλησπέρα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν τα παραδοσιακά «ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΜΑΤΑ» των κόκκινων αυγών στα τρία Κ.Α.Π.Η. της πόλης μας με παρουσία των δημοτικών συμβούλων του Δήμου μας.
Η παράταξη μας ,έδωσε το παρόν και στα τρία Κ.Α.Π.Η. και τις τρεις μέρες 14,15 και 16 Μαΐου 2024  για να ευχηθούμε στα μέλη τους ,να ακούσουμε τις ανάγκες και τα θέλω των ηλικιωμένων φίλων μας, όπως οφείλουμε, αλλά και να ευθυμήσουμε μαζί τους και να τραγουδήσουμε (ο κ. Ρώμας τραγούδησε με την καρδιά του)
Στις χαιρετιστήριες ομιλίες του ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Χάρης Ρασσιας-Ρώμας  έδωσε  συγχαρητήρια στο προσωπικό των ΚΑΠΗ, που πράγματι όλοι τους εξασκούν με ζήλο τα καθήκοντα τους, αλλά ανέφερε  και την ανάγκη για περισσότερα ΚΑΠΗ στο δήμο μας(εφόσον γειτονικοί δήμοι με μικρότερο πληθυσμό έχουν περισσότερες δομές π.χ ο δήμος Αμαρουσίου).
Έθιξε και την έλλειψη γιατρού που πρέπει να επισκέπτεται τα ΚΑΠΗ σε τακτά διαστήματα, να εξετάζει και να συνταγογραφεί κάποια φάρμακα (όπως γινόταν παλαιότερα).
Ο κ. Ρώμας κράτησε, πάντως, σχετικά χαμηλούς τόνους δεδομένου ότι η πρωταρχική αιτία αυτών των γιορτινών συναντήσεων είναι τα τσουγκρίσματα αυγών και όχι των παρατάξεων.
Τις επόμενες μέρες βέβαια θα διεκδικήσουμε(όπως ανέφερε στην ανάρτηση στη σελίδα του «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» )και θα στηλιτεύσουμε τις ελλείψεις αφού για να λειτουργεί εύρυθμα ένας δήμος είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner