Categories: Πολιτική

Στη γραμμή Πολάκη και ο Κασσελάκης: Μόλις τα βρήκε σκούρα με την Χρηστίδου πέταξε το ακουστικό και έφυγε από την εκπομπή [βίντεο]

Στον αέρα της εκπομπής του MEGA με τη Σίσσυ Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» βγήκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Ιωνία.
Αρχικά αναφέρθηκε στη δήλωσή του που έλεγε πως «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά», αναφέροντας:
«Το ρήμα που χρησιμοποίησα, το χρησιμοποίησε πρώτη η υποψήφια της ΝΔ. Λυπάμαι πολύ αλλά εγώ δεν σκότωσα τα παιδιά, οι νησιώτες που επισκέφτηκα δεν έχουν σκοτώσει τα παιδιά. Δεν έχει ακουστεί συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης θα ζούσαν τα παιδιά. Με την ίδια λογική εάν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Καραμανλής θα είχαν σωθεί τα παιδιά.
Εάν τολμάνε να πάμε σε προκαταρκτική επιτροπή και να τον αποπέμψουν στη δικαιοσύνη. Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός. Κουνούσαν το δάχτυλο. Εμείς έχουμε πει από την πρώτη στιγμή να πάνε στη δικαιοσύνη όλοι οι υπουργοί
».
Ωστόσο, μια ερώτηση της κ. Χρηστίδου προκάλεσε τον φανερό εκνευρισμό στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, αντιγραφόντας κατά κάποιο τρόπο τον Πολάκη, αφαίρεσε το ακουστικό και αποχώρησε.

Ποια ήταν η ερώτηση που ενόχλησε τόσο τον κ. πρόεδρο; Η επίμαχη ερώτηση ήταν: «Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος την διέκοψε.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο. Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε βγάζοντας το ακουστικό και αποχωρώντας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης πήραν αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη δήλωσή του για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε από τη εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Κώστας Λύρος: Θλιβερή Πανελλαδική πρωτιά η ακύρωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο πρώην Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» -…

10 ώρες ago

«Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» – Κώστας Βαφειάδης: Προβλήματα ασφαλείας στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Η δημοτική παράταξη «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Κώστα Βαφειάδη, με ανακοίνωσή της, επισημαίνει…

13 ώρες ago

Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου: Πρόγραμμα Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανακοινώνει με χαρά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το…

14 ώρες ago

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Βραδιές θερινού σινεμά για μικρούς και  μεγάλους στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Πεύκης!

Το προαύλιο του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκης (Λεωφόρος Ειρήνης 34) αυτόν τον μήνα γίνεται ο…

15 ώρες ago

Χαλάνδρι: Προετοιμασία και ενημέρωση ενόψει σεισμικού κινδύνου

Το πρώτο βήμα σε μια σειρά κινήσεων που θα ακολουθήσουν απο την Πολιτική Προστασία του…

16 ώρες ago