Πέρασε στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι – Σε ποια θέση θα εμφανιστεί

0

Η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το «ZARI» ήταν ανάμεσα στις χώρες που απέσπασαν μία θέση για τον Τελικό της Eurovision 2024, την μεγάλη «γιορτή» της μουσικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Μάλμε, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας.
Η Σάττι ξεσήκωσε τα πλήθη στο Μάλμο Αρένα, «νικώντας» την φαρυγγίτιδα και τον υψηλό πυρετό που την ταλαιπωρούσε και απέσπασε ένα δυνατό χειροκρότημα από το κοινό, το οποίο χόρευε στους ρυθμούς του τραγουδιού.


Μαζί με τη δική μας Μαρίνα πέρασαν και  η Λετονία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Εσθονία, η Ελβετία, η Γεωργία και η Αρμενία.
Τη μουσική του τραγουδιού, που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.
Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Γελοιογραφία του φίλου σκιτσογράφου Πάνου Ιατρίδη, που μας παραχώρησε ειδικά για την περίπτωση

H Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε μοναδική εμφάνιση στην σκηνή του Μάλμε με το «Number one» ντυμένη με μία ολόσωμη δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου διακοσμημένη με 1.000.000 κρύσταλλα, σχεδόν 20 χρόνια από την πρωτιά που χάρισε στην Ελλάδα.
Μαζί της η Τουρκάλα τραγουδίστρια και συνθέτρια Σερτάμπ Ερενέρ (Sertab Erener) και η Σουηδή καλλιτέχνις Σαρλότε Περέλι (Charlotte Perrelli).

 

Share.

Comments are closed.