Σοκ στα Βριλήσσια: Πέθανε ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννης Κοσμόπουλος – Την Παρασκευή η κηδεία του

0

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κοσμόπουλος, την είδηση έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) και Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Θανάσης Γκούμας.
Η είδηση του θανάτου του αποτελεί σοκ τόσο για την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων όσο για τον τομέα της Παιδείας.
Ο Γιάννης Κοσμόπουλος ήταν ένας άνθρωπος με πλούσιο συγγραφικό έργο, που είχε αφιερώσει όλη του την ζωή στην εκπαίδευση και την αναβάθμιση της Παιδείας σε όλα τα επίπεδα.
Επίσης ήταν συντονιστής – εισηγητής στη σχολή γονέων του δήμου Βριλησσίων.

Η ανακοίνωση του μέλος του Διοικητικού ΔΟΕ Θανάση Γκούμα
«Η μέρα έχει άσχημα μαντάτα…
Ο ΔΆΣΚΑΛΟΣ, ειδικός παιδαγωγός, συντονιστής Σχ. Γονέων και Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, Γιάννης Κοσμόπουλος ξεκινά σήμερα το ταξίδι στην αιωνιότητα…
Η είδηση έσκισε σαν αστραπή τον αέρα…
Απίστευτο….
Ο Γιάννης ο συνάδελφος, ο φίλος, ο σύντροφος “έφυγε” αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο τόσο σε εκπαιδευτικό , συνδικαλιστικό, κοινωνικό και επιστημονικό πεδίο… και δυσαναπλήρωτο κενό….
Αχ βρε Γιάννη έφυγες νωρίς…
Του μισεμού τα δάκρυα, είναι καυτά….πονάνε…
Καλό ταξίδι
Ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένεια
»…


Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Συλλυπητήρια για τον Γιάννη Κοσμόπουλο
Ανακοίνωση για ο θάνατο του Γιάννη Καοσμόπουλου εξέδωσε και ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, του οποίου ήταν μέλος της Γραμματείας
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
«Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο καλός συνάδελφος και εξαίρετος σύντροφος Γιάννης Κοσμόπουλος.
Ήταν Δάσκαλος, Ειδικός Παιδαγωγός, Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
Υπήρξε ένας αγωνιστής της κοινωνίας και της ζωής. Η συμβολή του στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της Ειδικής Αγωγής ήταν ανεκτίμητη.
Προσηνής και συνετός, ερευνητής και πάντα δημιουργικός ερευνούσε τρόπους για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διαμορφώνοντας πλούσιο συγγραφικό, παιδαγωγικό έργο. Μόλις πρόσφατα είχε οργανώσει ένα επιστημονικό, διαθεματικό Συνέδριο Ειδικής Αγωγής.   
Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Φίλε και συνάδελφε Γιάννη, Καλό σου ταξίδι

Συλλυπητήριo μήνυμα από τον δήμαρχο Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση για την απώλεια του Γιάννη Κοσμόπουλου
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Βριλησσίων η ξαφνική απώλεια του διευθυντή του 4ου δημοτικού σχολείου, Γιάννη Κοσμόπουλου. Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η ανάρτηση του Δημάρχου Βριλησσίων για τον θάνατο του Γιάννη Κοσμόπουλου
«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Γιάννη Κοσμόπουλου μας συγκλονίζει και μας προκαλεί μεγάλη θλίψη.
Ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, υπόδειγμα δασκάλου και εξαίρετος επιστήμονας. Ιδιαίτερα αγαπητός στη σχολική κοινότητα της πόλης μας αλλά και στην τοπική μας κοινωνία στο σύνολό της. Ο χαμός του συνιστά μεγάλη απώλεια για τα Βριλήσσια.
Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και απεριόριστο σεβασμό. Ευχαριστώ για την ειλικρινή σου φιλία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Την Παρασκευή η κηδεία
H κηδεία του Γιάννη Κοσμόπουλου θα τελεστεί την Παρασκευή 10/05/2024 στις 17:30 στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια προτείνει να δοθούν χρήματα στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος»

Share.

Comments are closed.