«Αγαπάμε το Χαλάνδρι» – Κρίστη Αγαπητού: Επίσκεψη στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλανδρίου και στην Αγορά του Χαλανδρίου

0

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ανταλλαγής ευχών με αφορμή τις  Άγιες Ημέρες του Πάσχα, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ομάδα δημοτικών και μελών της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι», με Επικεφαλής την αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κρίστη Αγαπητού, βρέθηκαν στους χώρους εργασίας των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.
Τονίστηκε, δε από την κυρία Αγαπητού στους εργαζόμενους ότι «θα συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στο δύσκολο έργο σας, που έχει σκοπό την ανάπτυξη της πόλης και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής, τόσο της καθημερινότητας των δημοτών μας όσο και των εργαζομένων».
Τέλος, η κυρία Αγαπητού αφού μοίρασε σε όλες τις Διευθύνσεις του Δήμου που επισκέφτηκε εορταστικές κάρτες, ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση και Ευημερία σε όλο τον κόσμο».
Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Αγγελής, Θάνος Τσιαμπάς, Ρούλα Αλεξανδρή και ο Τομεάρχης Έργων Πόλης και Υποδομών Μανώλης Δωρής.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η Κρίστη Αγαπητού συνοδευόμενη από στελέχη της Δημοτικής Παράταξής της «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» επισκέφτηκε την Αγορά του Χαλανδρίου, στο κέντρο της πόλης.
Σκοπός της επίσκεψής της ήταν η ανταλλαγή ευχών με τους επαγγελματίες της πόλης μας αλλά και η συνομιλία με τους καταναλωτές και τους εμπόρους, σχετικά με την πασχαλινή αγοραστική κίνηση.
Στην επίσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» Χριστίνα Αλεβίζου, Μαρία Γκαρώνη, Άννυ Διαμάντη και Έυη Χαμηλάκη.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner