Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β2 Αθηνών

0

Πέθανε ο Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Χάρης Μπελτεγρής τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Παρόλα αυτά συνέχιζε να παλεύει για το ΠΑΣΟΚ από τη θέση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής βορείου τομέα της Αθήνας. Επιπλέον υπήρξε από τα πιο δυναμικά στελέχη της Νεολαίας ΠαΣοΚ και της ΠΑΣΠ στο παρελθόν.
Ο Χάρης Μπελτεγρής υπήρξε ενεργός πολιτικά από τα πρώιμα χρόνια του της φοιτητικής ζωής του.
Το 2008 είχε διεκδικήσει την προεδρία της ΠΑΣΠ μέσα σε μια επεισοδιακή διαδικασία και φορτισμένο κλίμα.
Ήταν επίσης από τους πρωτεργάτες στην ίδρυση της Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ το καλοκαίρι του 2020, παρέα με τους Παύλο Χρηστίδη και Μανώλη Χριστοδουλάκη.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου στο Κοιμητήριο του Χαλανδρίου.

Η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη:
«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χάρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ένα παιδί-θαύμα.
Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβία και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;
Ο Χάρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.
Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα.
Καλό ταξίδι εκεί ψηλά


Η ανάρτηση του Μανώλη Χριστοδουλάκη:
Το τελευταίο «αντίο» είπε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης, με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας χαρακτηριστικά «Αντίο «βουνό». Μαχητής μέχρι το τέλος. Τιμή μας όσοι ήμασταν δίπλα σου».

Η ανάρτηση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου για το θάνατο του Χάρη Μπετεγρή
«20 χρόνια μαζί. Δεν είμαι έτοιμος να σε αποχαιρετήσω φίλε Χάρη. Μαζί σε όλους τους αγώνες, σε κάθε μάχη, σε κάθε δρόμο, από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη. Από τα αμφιθέατρα του Πολυτεχνείου στην Αθήνα, πρώτος σε κάθε νέα μας προσπάθεια, σε κάθε μας στιγμή, σε κάθε μας χαρά, σε κάθε μας βήμα. Με το χαμόγελο της αισιοδοξίας της πίστης και της ελπίδας να σε κυριεύει πάντα. Γενναίος, με ψυχή μικρού παιδιού, μαχητής κι αγωνιστής. Έδωσες την μάχη της ζωής Χάρη, νίκησες αλλά δεν τα κατάφερες, έφυγες πολύ νωρίς, είχες ακόμα πολλά να μας μάθεις, είχαμε ακόμα πολλές στιγμές να ζήσουμε Μεγαλώσαμε μαζί πορευτήκαμε μαζί και δεν μπορώ να σου πω αντίο. Κάλο ταξίδι, θα είμαστε πάντα μαζί, Καλό ταξίδι φίλε Χάρη, καλό ταξίδι γραμματέα. Θα μου λέιψεις, θα είμαι πάντα δίπλα στην Καίτη, τον Άρη και τον Κώστα

Share.

Comments are closed.