Βασίλης Κασσελάκης, ξάδερφος Στέφανου: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ [Βίντεο]

0

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, που κατεβαίνει και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χθες το βράδυ στο Kontra Channel και την εκπομπή της Αμάλιας Γιάμαλη, και είπε ξεκάθαρα πως είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν «Σπαρτιάτες» πριν λίγους μήνες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κασσελάκη:
«Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», απάντησε αρχικά ωστόσο, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ξάδερφος του προέδρου του κόμματος μιλώντας πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».
Καταλήγοντας τόνισε «Τώρα τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».

Αντίθετη άποψη έχει ο Στέφανοε Κασσσελάκης
Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως σε ανάρτησή του χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε «ξεκάθαρα όχι» στο ερώτημα του αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών με αφορμή και τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «ψαρεύει σε θολά νερά».
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί “Σπαρτιατών”. Στο ερώτημα “τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;”, η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Κασσελάκη για τις ψήφους των «Σπαρτιατών»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner