Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα στην Βαρβάκειο – «Συναντήσαμε μια άδεια αγορά» [Φωτο]

0

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε την Βαρβάκειο Αγορά όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε με επαγγελματίες και καταναλωτές και σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι «συναντήσαμε με τον δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την Αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια».

Στο τέλος της επίσκεψής του ο κ. Ανδρουλάκης προέβη την παρακάτω δήλωση:
«Σήμερα συναντήσαμε με τον Δήμαρχο μια άδεια Βαρβάκειο Αγορά. Χθες ο Πρωθυπουργός επισκεπτόμενος την αγορά του Ρέντη, μας περιέγραψε πόσο καλά τα πάει με την ακρίβεια.
Το πόσο καλά τα πάει, το βιώνει στην τσέπη του ο ελληνικός λαός. Τα στοιχεία της Eurostat είναι αποκαλυπτικά. Τον Μάρτιο, όπως θα δείτε, ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ακρίβεια, το κόστος στέγασης και η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπονομεύουν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού.
Γι’ αυτό, στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία, που περιφρονεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Γι’ αυτό ζητώ να μας στηρίξουν. Να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους για να έχουν την επόμενη ημέρα ισχυρή, αξιόπιστη και σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη Νέα Δημοκρατία να αλλάξει τροπάριο και να κοιτάξει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνοδεύονταν από βουλευτές του κόμματος αλλά και υποψήφιους στις ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια, οι κ. κ. Ανδρουλάκης και Δούκας συναντήθηκαν στο δημαρχείο, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την επίσκεψη στη Βαρβάκειο Αγορά

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner