«Χαλάνδρι στο Φως» –  Χάρης Ρώμας: Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε τους εργαζομένους του Δήμου Χαλανδρίου σε όλα τα επίπεδα

0

Χθες η δημοτική παράταξη «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» με επικεφαλής τον Χάρη Ρώμα επισκέφτηκε το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου για να ενημερωθεί για τις θέσεις, τα προβλήματα και τα αιτήματα τους.

«Όταν κατέχεις ηγετικό αξίωμα η πιο υπεύθυνη αλλά και έξυπνη στάση είναι όχι απλά να ακούς προσεκτικά τα αιτήματα των εργαζομένων και να προσπαθείς αφού τα αξιολογήσεις να ικανοποιήσεις μέρος τουλάχιστον αυτών, αλλά και για όλα τα θέματα που παρουσιάζονται προς επίλυση  να ζητάς την συμβουλευτική συνδρομή όσων εκ των εργαζομένων είναι σχετικοί με το εκάστοτε θέμα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ρώμας και συνεχίζει:
«Έτσι όχι απλά δείχνεις ότι τους υπολογίζεις αλλά τους καθιστάς εν μέρει συνυπεύθυνους για κρίσιμες αποφάσεις σου.
Οι ηγεσίες όμως, όπως έχει συχνά αποδειχθεί, ξεχνούν από που ξεκίνησαν και τις υποσχέσεις που έδιναν μέχρι να εκλεγούν, τύπου: ανεμίζουμε προοδευτική σημαία, προερχόμαστε  και εμείς από τον χώρο των εργαζομένων, με τους εργαζόμενους θα πάμε χέρι-χέρι σε όλη την κοινή μας πορεία, μπλα… μπλα… μπλα… και καταλήγουν ΗΓΕΜΟΝΙΣΚΟΙ που αγαπούν ιδιαιτέρως την καρέκλα, τους ρουφιάνους και τα κατευθυνόμενα πιόνια.
Εργαζόμενους που εκφράζουν αντιρρήσεις και διεκδικούν δικαιώματα τους θεωρούν «κόκκινο πανί».
Αποδεχόμενοι με χαρά την πρόσκληση που μας απηύθυνε  ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου  για να ενημερωθούμε ως Δημοτική παράταξη για τις θέσεις, τα προβλήματα και τα αιτήματα τους προσήλθαμε στο γραφείο του συλλόγου, αντιπροσωπεία μας από το «Χαλάνδρι στο φως», ανταλλάξαμε απόψεις και υποσχεθήκαμε ότι θα τους στηρίξουμε σε όλα τα επίπεδα.
Ένα άμεσο παράδειγμα:
Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στη μη ανανέωση σύμβασης εργαζομένων που δουλεύουν στο Δήμο με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 55 plus(1+1). Πρόκειται για απόλυση, ουσιαστικά, αφού το πρόγραμμα επιτρέπει την ανανέωση για ένα χρόνο ακόμα.
Μπορείς να πετάς έξω μια κατηγορία υπαλλήλων μακροχρόνια ανέργων, αλλά απόλυτα λειτουργικών σύμφωνα με όλες τις εργασιακές αξιολογήσεις, που προσπαθούν μέσω αυτών των προγραμμάτων  να εξασφαλίσουν μία συνταξούλα;
Ποιός θα τους προσλάβει σε αυτή την ηλικία στον ιδιωτικό τομέα για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ένσημα;
Που πήγαν οι αριστερές ευαισθησίες,
τέλος πάντων;
Εξαντλούνται στις επιδοτήσεις των ψηφοφόρων Ρομά;
Έλεος!

Χάρης Ρώμας 
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» 

Share.

Comments are closed.