ΠΑΣΟΚ: «Κόκκινο» πανί ο ΣΥΡΙΖΑ – Η απόλυτη «μάχη» για την δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές 

0

Τις διαθέσεις τους στο δρόμο προς τις εκλογές δείχνουν μέρα με τη μέρα Νίκος Ανδρουλάκης και Στέφανος Κασσελάκης. Στις καθημερινές τους παρεμβάσεις οι χαρακτηρισμοί είναι έντονοι με την «μάχη» για τη 2η θέση στις ευρωεκλογές να αποκτά συνεχώς μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο παραλίγο υπουργός του Μητσοτάκη που δε δημοσιοποιεί το Πόθεν Έσχες 
Το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στο Mega επανάλαβε τα περί «εκβιαζόμενου Νίκου Ανδρουλάκη» με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων έφερε την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Με ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι ο μόνος πολιτικός, που προσέφυγε στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών και επιτυγχάνοντας μια πρώτη νίκη σε βάρος του παρακράτους του Μαξίμου με την απόφαση του ΣτΕ.
Σε αντίθεση με υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κίνησαν καμία νομική διαδικασία, αν και ήταν θύματα» και αναρωτιέται στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ: «Άραγε ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι, κ. Κασσελάκη;»
Στο Κίνημα, στο πλαίσιο της στρατηγικής για τις ευρωπαϊκές κάλπες θα τονίζουν συνεχώς ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παραλίγο να ήταν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Παράλληλα θα θέτουν συνεχώς ερωτήματα για το Πόθεν Έσχες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή την συνέντευξη του και την παρουσίαση του σπιτιού που αγόρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη λένε στην Χαριλάου Τρικούπη:
«Προκαλεί σε κάθε περίπτωση εντύπωση, που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μας παρουσίασε το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση, όπως συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Αν είναι αλήθεια τόσο πετυχημένος και δεν φοβάται τίποτα γιατί αρνείται να δηλώσει σε πόσες εταιρείες συμμετείχε και να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές»;

Εγώ ή ο Κασσελάκης 
Όσο βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές και με τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων να είναι αρνητικά για το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βάζει ολοένα και πιο ισχυρά διλήμματα.

Όπως έγραψε σε ρεπορτάζ της εφημερίδα, στη Χαριλάου Τρικούπη θα προτάξουν το επιχείρημα πως «αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα, θα έχει πάρει ένα ισχυρό μήνυμα η Νέα Δημοκρατία, αποκτά αντίπαλο και θα σταματήσει να κάνει παρέλαση αλαζονείας, διαφθοράς και συγκάλυψης».
Με το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει δεσμευθεί για μια πρωτοβουλία στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, για μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Την ίδια ώρα θα βάζει και το ερώτημα προς τους ψηφοφόρους: «Ο Μητσοτάκης θα προτιμούσε για αντίπαλο τον Νίκο Ανδρουλάκη, για τον οποίον στήθηκε σε βάρος του σύστημα παρακολούθησης, ή τον παρ’ ολίγον υπουργό του;», αναφερόμενος εμμέσως στον Στέφανο Κασσελάκη.
«Πολύ θα ήθελε ο κ. Μητσοτάκης να έχει αντιπολίτευση lifestyle. Θα του κάνουμε το χατίρι; Θα του κάνουμε το χατίρι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι ένας πρώην ακραιφνής οπαδός του κ. Μητσοτάκη;
Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε; Μπορούμε να εμπιστευτούμε την αξιωματική αντιπολίτευση σε έναν άνθρωπο που το 2019 παρ’ ολίγο να γίνει υπουργός της Νέας Δημοκρατίας; Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μεγάλο.
Γι’ αυτό, ΠΑΣΟΚ για σιγουριά, για δύναμη και φωνή του λαού στη Βουλή. Ας σταματήσουμε με τους επικίνδυνους πειραματισμούς», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε περιοδεία του στην Άμφισσα.

Πηγή: www.topontiki.gr

Share.

Comments are closed.