Λαμία: 14χρονη μαθήτρια δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριές της σε κεντρικό σημείο της πόλης

0

Υπόθεση ξυλοδαρμού 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου στη Λαμία από 4-5 συμμαθήτριές της, είχαμε την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Η νεαρή μαθήτρια, φέρεται να δέχτηκε επίθεση στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (Καράβι) την περασμένη Τετάρτη (20/3).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το άτυχο κορίτσι πήγε χτυπημένο στο σχολείο του, όμως το περιστατικό δε διέρρευσε και δεν καταγγέλθηκε επίσημα – τουλάχιστον μέχρι σήμερα – στις αρχές.

Ωστόσο πηγές του LamiaReport αναφέρουν ότι κυκλοφόρησε βίντεο στο διαδίκτυο όπου φαίνεται η επίθεση που δέχτηκε το κορίτσι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί δυστυχώς σε δεκάδες άλλα όπως συνέβη στην Πάτρα το περασμένο Σάββατο μεταξύ και πάλι κοριτσιών. Σημειώνουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε βίντεο που κατέγραψαν άλλοι ανήλικοι, οι οποίοι στη συνέχεια τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο ως προϊόν ψυχαγωγίας!

Είν8ια χαρακτηριστικό ότι η Ελληνική Αστυνομία, διαχειρίζεται περισσότερες από δύο υποθέσεις ξυλοδαρμών ανηλίκων, καθημερινά μέσα στο 2024, με αρκετά από τα περιστατικά να “πυροδοτούνται” μετά από άγριους διαπληκτισμούς μαθητών ή μαθητριών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, μόνο τους πρώτους δύο μήνες του 2024, η Ελληνική Αστυνομία, έχει διαχειριστεί 132 υποθέσεις σωματικών βλαβών με ανήλικους δράστες. Για αυτά τα περιστατικά έχουν συλληφθεί 204 μαθητές κάθε ηλικίας. Το ίδιο χρονικό διάστημα, οι αρχές έχουν συλλάβει 100 μαθητές, για παράβαση του νόμου περί όπλων, αριθμός που αποτυπώνει την έξαρση της παραβατικότητας ανηλίκων.

Share.

Comments are closed.