Θρήνος στο Γυμνάσιο της Άνοιξης: Πέθανε από ανακοπή η Διευθύντρια

0

Μεγάλη θλίψη επικρατεί από χθες σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του Γυμνασίου Άνοιξης καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και σε μικρή ηλικία, η διευθύντρια του σχολείου, Αθηνά Μπελέρη.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα edionysos.gr, η διευθύντρια είχε υποβληθεί πρόσφατα σε προγραμματισμένη εγχείρηση και ανάρρωνε στο σπίτι της ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη.
Όπως είναι φυσικό επικρατεί πολύ μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Άνοιξης, οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από τα απανωτά σοκ.

Το μήνυμα του συλλόγου διδασκόντων
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για ένα αναπάντεχο και θλιβερό γεγονός που αφορά την σχολική μας κοινότητα.
Σήμερα έφυγε από κοντά μας η Διευθύντρια του σχολείου μας Μπελέρη Αθηνά.
Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και δεν θα συμμετέχει σε καμία από τις εορταστικές εκδηλώσεις (σχολική εορτή και μαθητική παρέλαση) για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, λόγω πένθους.
Θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου τις επόμενες μέρες.

Το μήνυμα του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Άνοιξης
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Άνοιξης με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετά τη διευθύντρια Αθηνά Μπελέρη. Η αιφνίδια απώλειά της έχει συγκλονίσει καθηγητές, γονείς και μαθητές. Η Αθηνά Μπελέρη, ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές, στάθηκε πολύτιμος σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της σχολικής ζωής του Γυμνασίου Άνοιξης αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που διαπνέονταν πάντα από αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα παιδιά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Share.

Comments are closed.