Παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος και γίνεται βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου;

0

Πληροφορίες, που κυκλοφορούν, υποστηρίζουν ότι ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος αναμένεται να παραιτηθεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πανεπιστημιακών και ερευνητικών δραστηριότητες στις ΗΠΑ, και τη θέση του θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, ως πρώτη επιλαχούσα.
Ο κ. Ηλιόπουλος ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και ίσως είναι και μια ευκαιρία να κλείσει τις εκκρεμότητές του.
Σε κάθε περίπτωση αυτό σημαίνει ότι η Πόπη Τσαπανίδου παίρνει πίσω την έδρα που έχασε μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου των εθνικών εκλογών.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που έχουν γνώση των τεκταινομένων στην Κουμουνδούρου θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ακολουθήσει ντόμινο παραιτήσεων για να πάρει την έδρα ο κ. Κασσελάκης το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε τοποθετηθεί ένατη θέση του Επικρατείας.
Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ξεκαθάρισε ότι δεν σχεδιάζει να μπει στην Βουλή και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπει κανείς στη διαδικασία να βολιδοσκοπήσει ξανά τους επιλαχόντες μετά μάλιστα και το κατηγορηματικό όχι που φαίνεται να εισέπραξε προσωπικά ο κ. Κασσελάκης από την όγδοη στο Επικρατείας Ζωρζέτα Λάλη.
Η άρνηση της Ζωρζέτας Λάλη ήταν αρκετή για να κλείσει η συζήτηση γύρω από το αν θα μπει στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τώρα που η πρώην σύμβουλος του κ. Τσίπρα μετακινήθηκε στη Νέα Αριστερά.
Με απλά λόγια ο κ. Κασσελάκης δεν είναι δυνατόν πυροβολήσει τα πόδια του ζητώντας τις παραιτήσεις της Πόπης Τσαπανίδου και τον άλλων τριών του επικρατείας για να φτάσει την κα Λάλη δεν ανήκει πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη Νέα Αριστερά.

Share.

Comments are closed.