ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου βράβευσε δυναμικές γυναίκες [Φωτο]

0

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας διοργάνωσε στο House 124, μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για να τιμήσει οκτώ δυναμικές γυναίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου
«Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση από όλες τις απόψεις. Διοργάνωση, προσέλευση κόσμου, γυναίκες δυναμικές, επώνυμες και ανώνυμες. 
Είχαμε την χαρά και την τιμή να βραβεύσουμε την κα Σάκη Κυπραίου, Διευθύντρια του πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη, την Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου κα Χριστίνα Πατρικάκου, την Πρόεδρο του Phishiopolis κα Μαρία Σαχά, την Πρόεδρο της Αμυμώνης κα Παρασκευή Μπέλλου, την κα Ματίνα Παγώνη, την κα Δήμητρα Κοροκίδα και την Μαραθωνοδρόμο κα Μαρία Πολύζου
Μας τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας κος Άδωνις Γεωργιάδης
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κος Στέλιος Κονταδάκης, ο Πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ Βορείου Τομέα κος Σπύρος Αβραμάκος, ο Γραμματέας κος Γιώργος Τσούκας, η Αντιπρόεδρος κα Κατερίνα Τουτούζα.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Πολιτευτές κα Άρια Αγάτσα και ο κος Τάσος Ζαχαρόπουλος.
Εκ μέρους του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά μας τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης κα Λουκία Κεφαλογιάννη
Η Αντιπεριφερειάρχης Πόρων η κα Εβίνα Γιακουμάτου
Κοντά μας ήταν η αγαπημένη φίλη και Ευρωβουλευτης κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Ευρωβουλευτης κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος.
Κοντά μας επίσης ήταν η κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο κος Γιώργος Αυτιάς και ο κος Πύρρος Δήμας
Οι Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων Γαλατσίου κος Αλέξανδρος Παπαχρήστος, Φιλοθέης-Ψυχικου κος Γιάννης Παπαγεωργίου, Παπάγου-Χολαργού κα Ντίνα Καλλιόντζη. Από την Τοπική Ν. Ιωνίας ο κος Κώστας Τσονάκας και από την Τοπική Αγίας Παρασκευής η κα Ντόρα Ρουμελιώτη.
Επίσης κοντά μας ήταν η νέα ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου, οι οποίοι έφεραν την φρεσκάδα τους και μοίρασαν λουλούδια στις κυρίες. Ο Πρόεδρος Άγγελος Καλό-Καραγιαννης, ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Μαρκάκης και ο Γραμματέας Παναγιώτης Σκόντζος.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» Κρίστη Αγαπητού και ο δημοτικός σύμβουλος κος Χρήστος Κιάκος και ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φως» κος Χάρης Ρώμας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Βούλα Ζορμπά και η κα Νίκη Παπαγιαννάκη
Την εκδήλωση μας συντόνισε η αγαπημένη μας δημοσιογράφος κα Σοφία Τουντούρη.

Τόσο προσωπικά εγώ όσο και όλο του συμβούλιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας. Το club catering του κου Γιώργου Στραφιώτη και από το Κέντρο ευεξίας IKIRU κα Ζορμπά Σάλλυ.»

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.